Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: ОДМВР Варна
СНИМКА: ОДМВР Варна

Масирани полицейски проверки под надзора на прокуратурата текат в селата край морския град , задържан е мъж за разпространение на порноматериали

В рамките на спецакция линия противодействие на битовата престъпност във Варненско е претърсен частен дом в с. Баново, съобщават от пресцентъра на варненската полиция . Домът е обитаван от Й.Т. (27 г.), известен на органите на реда, разследван за разпространение на порнографски материали.

Иззети са флаш памет, карти с памет, преносим конпютър и газов пистолет, за който е установено, че не е заявен в съответното районно управление. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Масираните полицейски проверки под надзора на прокуратурата във Варна обхванаха села от община Вълчи дол и общ. Суворово. В хода на операцията са проверени 275 лица и 184 автомобила. Задържани са петима души, оказвали влияние върху криминогенната обстановка в селата и региона. Образувано е едно бързо полицейско производство. Установени са 18 нарушения по ЗДвП - съставени са 20 фиша, връчени са и 2 електронни фиша.