Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Голям срам се очертава днес на Шипка. Оставям настрана защо на 3 март Шипка, след като боевете и подвига е през август. Забележете поредица от "логични" решения на антикорона щаб. Препоръчва доброволна карантина за посетили райони заразени с коронавирус. Но Борисов лично отменя карантина за Лудогорец.

След това кризисен щаб препоръчва да се отменят честванията за 3 март, забележете без да има още случай на коронавирус у нас. И пак същите шефове заповядват на областните на Габрово и Стара Загора да отменят официалните чествания на 3 март, церемонии и т.н.

Но ... и тук гротеската набъбва ...обикновените граждани можели да се качат и да положат цвете и отдадат почит!? Тоест забранено е за необикновени граждани.

Театърът на абсурда продължава. Президентът Радев в качеството си на обикновен граждани предупреждава другите "обикновени" граждани, че утре ще държи реч, тоест нищо от замисленото от антикризисния щаб не се получава.

И тогава, о радост, от Дондуков 1 реагират "яко", като изпращат спешна приветствена мощ в лицето на председателката Караянчева. За да не бъде оголен върха откъм ГЕРБ присъствие.

И пак да повторя - нямаме нито един случай на вирусоносител, но отменени тържества колкото щете. Президентът отмени приема дори на 3 март. Представям си ако открият заразен у нас, какво творчество от забрани ще ни сполети. Водещите по ТВ ще излизат с маски и с шнорхел, черни очила тоже.

Вицовете "на живо" са без конкуренция.

Само гдето не зная дали са за смях или за плач.

*Коментарът е от фейсбук