Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жертвите на адския взрив в блока във Варна вече са три СНИМКА: 24 часа

Жената, която беше в тежко състояние и на лечение във ВМБАЛ - Варна е починала тази сутрин, съобщиха нейни близки. Става дума за възрастна жена над 80 години, която беше сред тежко обгазените от кошмарният инцидент във варненския квартал "Владиславово", за който "24 часа" писа.

82-годишната Ивана Проданова бе сред 18- те обгазени хора вследствие на мощния пожар, като 4 от тях бяха деца, които след 48 часа бяха изписани от болницата в добро състояние. След злополучния 13 януари, когато стана взрива жената получи тежко обгазяване, след което състоянието и се влоши и тя бе преведена в реанимацията на Военноморска болница.

След тежкия взрив загинаха бившият полицай Веселин Димитров и 53-годишна жена, която е живеела в съседния апартамент.

Припомняме, на 13 януари там избухна взрив, последвал от пожар в блок във варненския кв. "Владислав Варненчик". При инцидента пострадаха 3 деца и четирима възрастни, беше открит труп в апартамент, съседен на дома, където избухна взривът.

Няколко семейства бяха настанени в общински жилища. Общината търси начин да укрепи и възстанови кооперацията. Основната версия е, че взривът е предизвикан от 66-годишният бивш полицай. Причината е битова драма между него и жената, с която е живеел на семейни начала. Повечето от евакуираните семейства вече се върнаха в домовете си. В момента тече процедура по ремонт на пострадалите апартаменти и общи части в злополучния вход.