Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сравняват българско бижу с Бекенбауер С отбора на "1860 Мюнхен"

На 9 години той играе в малка детска школа от Русе. На 10 е във футболната академия на "ФК Аугсбург ". На 11 вече е с трансфер в "1860 Мюнхен".

Академията на "Лъвовете" е сред петте най-добри в Германия, а на интернационално ниво е неизменно в топ 30 на планетата.

Родения през 2007 г. Алберт Синабов ангажира вниманието на немските футболни спецове със завидна лекота. Особено му помага за това вроденото "присъствие" на терена, когато притежава топката. Един от треньорите при бяло-сините от Мюнхен е толкова впечатлен от изявите на талантливия играч, че го сравнява открито с великия Франц Бекенбауер. Така му излиза прозвище с името на голямата легенда.

 Алберт е с богата палитра от впечатляващи характеристики, чиито точно проследяване и записване имат грижата от треньорския щаб.

Взрив, атлетика и работа с двата крака му дават предимство пред противниковата врата. Умението му да предугажда събитията около коженото кълбо, големите технически способности, както и 360- градусовият поглед са възможности, които му помагат при вземането на интелигентни и креативни решения.

Висока работоспособност, лидерски качества, непримиримост и много други - може още и още да се изброява защо Алберт е сред най-обещаващите млади футболисти.

Извън терена той е популярен със своята лъчезарност, широка усмивка, готов винаги за шеги и веселие.

Бъдещи предизвикателства за талант от подобен калибър ще има със сигурност, но по-важното е да съумее във времето напълно да разгърне своя безспорно голям потенциал.