Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лора Крумова
Лора Крумова

След края на второто си майчинство, но преди да се появи отново на малкия екран Лора Крумова напусна Нова тв по свое желание.

"Така го усещам и това решение не е от днес. От Нова тв не искаха да си тръгвам, не съм гонена, не съм имала проблеми. Но след като преосмислих как стоят нещата в живота ми, реших, че е по-добре да го направя", обясни журналистката пред "24 часа".

Засега не е намерила това, с което ще се занимава в бъдеще, но със сигурност то отново ще е свързано с журналистиката. "Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя", каза още Крумова.

Тя е едно от най-популярните тв лица у нас. Малко преди да роди дъщеря си Мина през 2018 г., тя водеше едното издание на съботно-неделния блок "Събуди се" по Нова тв. Преди това заедно с колежката си Галя Щърбева, с която са и близки приятелки, правеха публицистичното токшоу "Комбина". То беше изцяло тяхна идея, която осъществиха веднага след като и двете се върнаха в телевизията след майчинство. Тогава се роди първото дете на Крумова - синът й Явор.

Популярността на Лора Крумова идва още преди години, когато беше лицето на сутрешния блок на Нова тв "Здравей, България" първо с Георги Коритаров, а после и с Милен Цветков. Работила е и в Би Ти Ви.