Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На откриването на летните Олимпийски игри в Лондон 2012 г . вървяхме всички спортисти към стадиона, където се проведе откриването.

Разбира се по- разпознаваемите и утвърдени имена в спорта, като Юсеин Болт или Кобе Брайънт бяха обект на внимание и от останалите участници в Олимпиадата.

Аз съм малко по- дистанциран от такъв тип комуникация, независимо за кой става дума, освен ако не е боксьор! Защото за мен боксът е повече от религия.

Тогава на откриването Владо Николов ме попита, дали искам да се снимаме с Кобе Брайънт, а аз му казах, че съм съгласен, но няма да питам аз.

Владо отиде и попита учтиво американеца, а той усмихнато и дружелюбно прие. Даже се заговорихме за това откъде сме и какво спортуваме. Направи ми много добро впечатление, защото в тогавашния момент беше легенда и пример за милиони по света. Несъмнено ще остане завинаги легенда на световния баскетбол.

Поклон...

* * *

Нещастният инцидент, при който са загинали Кобе Брайънт и дъщеря му, може да ни покаже, че на всеки може да се случи. И също колко крехък и преходен е човешкият път. Така да осъзнаем кои са важните неща за нас в ежедневието.

От фейсбук