Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това е “Микролино”

Това е “Микролино”. Не е никаква новина за Швейцария, където за първи път го пуснаха в продажба още през 2018 г. Електромобилът може да достигне скорост от 90 км/ч, което го прави подходящ и за междуградски път, но не върви да го подкарате от София по магистрала “Тракия”, защото ще му свърши батерията някъде преди Пловдив.

Зарежда се лесно в електрическата мрежа, бодвате го в контакта като смартфон. Тоест, ще трябва да спрете в Пазарджик и да го “чарджвате” за час-два, после да продължите пътя си. Ако сте тръгнали с него към морето, по-добре е да хванете подбалканския път и да си спомните за всички роднини, приятели и познати, при които може да се отбиете за малко ?

Този симпатичен електрокар побира 2-ма души и домашен любимец (куче среден размер, котка, игуана...). Ако любимецът ви е пони, паун или дори каракачанска овчарка, тогава няма да ви е много удобно. Но багажникът е 300 литра, което е изненадващо добра новина за тази сапунерка, идеална за градски условия. Освен всичко друго, в Швейцария “Микролино” може да се кара и без да имате категория “В”.

От фейсбук