Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Меган участва в сбирка на "Справедливост за момичета" във Ванкувър, след като напусна Лондон.
Меган участва в сбирка на "Справедливост за момичета" във Ванкувър, след като напусна Лондон.

Меган, съпругата на британския принц Хари, не смята да се връща повече във Великобритания, разкриват нейни приближени пред медиите. Тя трескаво устройва нов живот за семейството си в Канада, като обсъжда бъдещето си с някои близки приятели в имението за 14 млн. долара до Ванкувър, в което е отседнала заедно с 8-месечния си син Арчи.

Меган бе спипана от папараци да посреща с джипа си на летището американската си инструкторка по пилатес Хедър Дорак. Тя е нейна близка приятелка и бе сред гостите на сватбата й с Хари.

Самият принц все още е във Великобритания и според кралски източници ще остане и през следващата седмица, докато се реши поне частично какъв ще бъде новият статут на семейството му като емигранти в Канада. Сайтът на Меган и Хари обаче разпространи видео от последната му публична поява в Бъкингамския дворец, което бе озвучено с песен, съдържаща текст „Искам да напусна страната”.

Това бе възприето като намек, че повече няма да изпълнява обществена дейност от името на короната в Лондон.

Доказателство за скорошно негово заминаване в Канада е и информация, че служителите в имението до замъка Уиндзор, където живеше с Меган и Арчи, са пренасочени към други кралски имоти.