Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Престрелка във фейсбук: Богомил Бонев обижда грозно журналистката Калина Паскалева. Тя: Номенклатурата не може да преживее критика

Във фейсбук се вихри скандал между бившия министър Богомил Бонев и журналистката Калина Паскалева. Той я нарича "к...а", защото снимала жена му - депутаткатd от БСП Нона Йотова да паркира върху велоалеята на ул, "Раковски".

Паскалева първо написа във фейсбук: "Отивам на премиера на новата книга на Людмила Филипова, която много харесвам като писател, в известен столичен клуб ( намира се на ул. “Раковски”). Излизам да пуша цигара пред клуба и точно пред входа тузарска немска лимузина навлиза във велоалеята и спира. Прави две груби нарушения - нито има право да паркира там, още повече да препречва пътя на колоездачите. Шофьорът обаче не се измества повече от пет минути. Чака някой. Аз се чудя кой. И също изчаквам. Любопитно ми е кой си мисли, че за него е позволено да паркира по този начин. От входа излиза г-жа Нона Йотова, депутат от БСП. Народен представител, говорещ от парламентарната трибуна за правата на гражданите. Явно за нея законите не важат, по-ценно е да не се налага да прави излишни крачки до паркинг, където е разрешено личният й шофьор да я изчака. Шокирана съм и възмутена. Ще попитате дали депутатката от БСП видя, че я снимам? Разбира се, но наглостта може би я е заслепила, защото колата отпраши с мръсна газ. С поредно нарушение. П.С: Г-жп Йотова, велоалеята не е за немски лимузини. А постъпката Ви изглежда като на мутра от 90-те. Днес сме 2020". 

Последва отговор от страна на Богомил Бонев в социалната мрежа: "Нона била на презентация на книга някъде на Раковска. Улицата, съсипана с престъпната велоалея на Фънда, която мултиплицира задръстванията на автомобили. Обадила се на моя шофьор да я прибира и той спрял за малко, частично на велоалеята. Не е паркирал на тъпата пътека, просто спрял за малко. И една проститутка, която се изживява като писателка и журналист, пушейки отвън, снимала Нона и колата. И написала гневен статус срещу депутат на БСП, народен изедник. Ей, к*ви, не се правете на журналисти и папараци, че и без това вече няма вакантни места". 

Отговорът на Калина Паскалева беше: "Събуждам се аз и гледам как номенклатурата не може да преживее, че някой е решил да отправи критика към нарушения, извършени от техен шофьор на пътя. Богомил Бонев е бил министър на вътрешните работи и може би това му дава право да ме нарича ПРОСТИТУТКА публично. Неговата половинка Нона Йотова е депутат от БСП, моите данъци плащат нейната заплата. Виждам, че толкова съм ги ядосала като съм си позволила да ги снимам, че г-н Бонев трябва да продължи с обидите и да ме нарече и к*рва! БРАВО, Вие сте истински представители на номенклатурата и социалистическа партия. По принцип майка ми днес има рожден ден. Ще й стане много приятно като прочете какво сте написали за мен, политическо семейство! Надявам се да можете да го докажете и в съда"