Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

По неофициално информация на NOVA има двама задържани за убийството в Галиче на 18-годишната Андреа Руменова.

В момента се провеждат разпити. Задържаните са криминално проявени. Преди година са пребили жител на Галиче с камъни.

18-годишната Андреа Руменова е била открита убита в Галиче. Момичето е намерено тази сутрин в ромската махала на селото голо, пребито и с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее. Според първоначални данни преди да бъде убита Андреа е била изнасилена.

Бащата на момичето Асан Руменов е на гурбет в Англия, а след развод майката живее в Галиче с новия си съпруг. Андреа учила в 11 клас в гимназията "Христо Ботев " в селото.

Убитата била открита от неин роднина, който снощи около 1 часа е получил обаждане от Андреа. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като бил на безшумен режим и не го чул Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да провери каква е причината за обаждането и намерил трупа на момичето на двора.

Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво.

След като баща й заминал за Англия, Андреа обикновено преспивала в чичо си, който също живее в махалата. Снощи обаче братът на баща й събрал голяма компания в дома си и момичето решило да преспи в родната си къща.