Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Целият ден ми беше кофти за Ласкин, голям харабия беше

И все пак да свършим този луд, луд ден в светлата част на нещата, там където са и Рей и Бен...

Първо целия ден ми беше кофти за Ласкин, голям харабия беше. Никога няма да забравя как на един купон преди 20 и повече години, тъкмо беше тръгнал "Стани богат", дойде при мен. Не го познавах, потупа ме по рамото братски, прегърна ме и каза: Много си добър, ейййй!". А той беше детето звезда, на което цяла България му завиждахме че обикаля света с кораб...

По обяд изпратихме Силва Зурлева в последния й земен път. Тъжно, много тъжно. Много приятели, много сълзи. Митрополит Антоний говори божествено и в същото време съвсем човешки за нещата от живота и от името на всички горещо помоли Господ да приеме новопредставената Силва.

После се сетих, че е голям празник и почнах да звъня на приятелите ми. Минах през Дарик и изядох един кренвирш - Косьо Вълков черпеше с нетрадиционни продукти за вчерашния си рожден ден! Да си ми жив и здрав, Косе!

Чух се с много и различни хора. Такъв съм си аз. Общувам с много и различни хора. Не искам да ги сравнявам. Но ми присветна само като чух тембъра на Данчето Христова, тази моя любима фурия от страстииии. А след 5 минути Данчо Караджов от "Сигнал" тържествено изрече: Ало, Никиии", егати гласааааааа. Респект, Великане!

Виенското продължи да се върти в този наистина луд, поне като емоции ден! Взехме че бихме Франция на волейбол и Токио леко се вижда на хоризонта. Бихме и със страхотна игра и заради една голяма пъргава котка в лицето на Цецко Соколов. Типична дупнишка котка, ти я гониш да я хванеш, а тя вече или в Кюстендил или в Сапарева баня. Цецо, освен че ги биеше по каските, такива попивки направи в защита, че свят ми се зави пак...

И за десерт нещо отново Божествено. Един от Диамантите на българската култура. Жена пяла в Париж, Москва, по целия свят, пяла с Адамо, с Жилбек Беко, с Азнавур, с Емил Димитров, Васил Найденов, Стефан Димитров.

Богдана Карадочева и тя именичка.

Да си ни жива и здрава и все така прекрасна....

Тя пък какъв войс извадиииии, малееее...

Та поуката от 6 януари 2020:

Живейте живота! Празнувайте го!!!!

Обичам виии

*От фейсбук!