Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Днес, 10 декемари, е Международният ден на човешките права. Живеем във време, когато фанатизмът и омразата, надянали маската на "прогресивизъм" и "либерализъм", водят истинска война срещу Свободата. Ограничават свободата на съвестта и на изразяването с цензурата, наричана "политическа коректност". Преследват и тормозят вярващите в Бога. Натрапват джендър идеологията и "полова неутралност", за да анихилират женската и мъжката полова идентичност.

Изкореняват изконни понятия като "майка" и "баща" и ги подменят с "родител 1" и "родител 2", за да унищожат семейната институция. Тероризират всеки, който отхвърля антинаучното безумие, че полът бил лична приумица, а не непроменяема генетична обусловеност. Искат да изземат от родителите свещеното право да възпитават децата си, за да им промиаат мозъците частни НРО-та...

Това са най-драстичните посегателства срещу правата и свободите от Втората световна война насам. Те се извършват не с огън и меч, а с перфидни регулации, фейсбук-линчуване и уж в името на правата. Но борците срещу Свободата са обречени. Няма да успеят, колкото и да изглежда понякога, че са на път да се наложат. Защото Свободата е от Бога. А което е от Бога ще остане; което не от Бога - ще отмине.

От фейсбук