Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Аная планираше да си купи чипс, безалкохолно и след това да гледа телевизия у дома след тежкия учебен ден. 19-годишното момиче така и не успя да стигне до дома си. На излизане от магазинчето на близката бензиностанция тя е пресрещната от мъж, който насила я вкарва в автомобила си и малко по-късно отнема живота й.

Няма никакъв смисъл в това брутално престъпление. Убиецът и жертвата му не се познават. Девойката по никакъв начин не е предизвикала своя нападател. Единствената й грешка е, че

се изпречва

на пътя на един

завършен психопат

Смъртта на Аная потресе цяла Америка, а медиите не спират да пишат за случая и заради факта, че доведеният й баща е популярният ММА боец Уолт Харис. 36-годишният здравеняк, който беше свикнал да пречупва зверовете в октагона, рухна психически и не се опита да прикрие мъката си от околните.

"Милото ни момиче, ще ни липсваш. Искам да ти благодаря, че ме направи по-добър и отговорен човек. Не мога да повярвам, че те няма и никога повече няма да видя усмивката ти. Животът е безмилостен, не знам как ще продължим напред", изля мъката си здравенякът, който иначе се славеше с железните си нерви по време на кървавите битки.

Близки на почерненото семейство разказват, че Харис изпитва безрезервна обич към Аная, въпреки че двамата нямат кръвна връзка. След почти всеки успешен двубой в октагона той посвещаваше успеха на жена си и доведената си дъщеря. Съпрузите отделят от залъка, само и само да дадат възможно най-доброто образование на младото момиче. То учи в университет и мечтае за бизнес кариера.

Щастливото семейство обаче е разбито на парчета, когато съдбата пресича пътищата на Аная и Ибрахим Язид. 29-годишният изверг отвлича момичето и въпреки че камерите на бензиностанцията снимат колата му, полицията повече от месец се лута в преследването на фалшиви следи. Най-накрая униформените стигат и до Язид, който бързо се проваля по време на разпитите. Той признава, че е застрелял своята жертва, но отказва да даде други подробности какво се е случило в часовете, след като я качва насила в автомобила си.

Прокурорът по делото

обеща да иска смъртна присъда

и се зарече убиецът да си получи заслуженото по най-бързия начин. Все още се разследва дали Язид не е имал помагачи в извършването на гнусното престъпление. Каквото и наказание да получи убиецът и съучастниците му, то няма да намали мъката на родителите.

"В момента животът ни няма смисъл. Изгубени сме и нищо не може да върне радостта в живота ни. Единствената искрица успокоение на душата ми е да повярвам, че един ден отново ще се съберем заедно. Ти беше ангел на земята, ще бъдеш ангел и в рая. Обичаме те и винаги ще те обичаме", разплака цяла Америка Уолт Харис.