Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цеци Красимирова с дъщеря си Джудит
Цеци Красимирова с дъщеря си Джудит

 

 

"За първи път от много време мога да кажа, че съм щастлива. Преживях много. Животът ме сблъска с изпитания, за които не бях подготвена, но трябваше да ги преодолея. Години ми бяха необходими да започна нормален живот, да се влюбя, да не сънувам кошмари, да не се съобразявам с хорското мнение и да се боря за мечтите си. Сега имам стабилна връзка и хубава работа", споделя една от най-скандалните родни красавици Цеци Красимирова. Не случайно я наричат фаталната жена на българската мода. През годините името на Цеци Красимирова е свързвано не с един и двама бизнесмени. Слуховете я обвързват с Големия Маргин, Жоро Илиев, Коко Динев и най-вече с бившия футболист на "Левски" Георги Иванов-Гонзо. Само една любовна история в своя живот Цеци не може да отрече. Тази с Константин Димитров, по-известен като Косьо Самоковеца, уби през 2003 г. в Амстердам.
Днес Красимирова твърди, че е загърбила миналото. Никога не се е срещала и не познава Ангелинка, законната съпруга на Косьо Самоковеца.
"Половината ми живот премина в обяснения с кого имам любовна връзка и с кого не. Първо се защитавах защо съм била с Косьо. Хората ме гледаха осъдително, бях синоним на евтина жена, която едва ли не разбива семейства. Всичко това го разбирах. Но никой никога не помисли как се чувствах. След като преживях този удар на съдбата едва ли не трябваше да вадя доказателства, че с Гонзо сме само приятели. Тази ситуация е абсурдна. Уморих се от цялото това нещо", огорчена е Цеци Красимирова. Според манекенката хората имат напълно грешна представа за нея.
"Не живея за мнението на другите, но някак станах скандална, без да съм такава. Дори случилото се в Амстердам за мен е лична история, лична драма, а не широко дискутирана медийна тема", казва Цеци Красимирова. Манекенката признава, че заради предполагаемата й афера с Гонзо вече се притеснява да гледа жена му в очите.
"Гонзо е човек, на когото държа. Уважавам мнението му и е бил до мен в много трудни моменти, когато никой не е предполагал, че изобщо се познаваме", разкрива брюнетката.
Въпреки че вече не дефилира на модния подиум, денят на Цеци преминава в снимки. Манекенката е решена да създаде и своя агенция. В момента обучава млади момичета и провежда курсове за топмодели.
"Болно ми е, че думата модел стана толкова мръсна. В момента нямаме манекенки. Имаме момичета, които идват от село само за да си хванат някой богаташ. Знам, че това говорят хората и за мен. Разликата е, че за месец от снимки в чужбина съм изкарвала толкова, колкото сегашните ни манекенки не могат и да си помислят. Просто защото тях никой на Запад не ги наема. Те са звезди в чалга клубовете в България. Това е истината, колкото и да е тъжна", категорична е Красимирова.

 


По-младо гадже

ВЪПРЕКИ вечните скандали около нея, Цеци Красимирова е решена да обърне нова страница в живота си. От година и половина живее с бизнесмена Любомир Йолов, който е с шест години по-малък от нея.
"Разликата в годините няма никакво значение. Той е по-зрял за годините си. Самата аз пораснах много бързо. На 20 имах повече от обещаваща кариера в модата, всички западни агенции искаха да работят с мен, но се влюбих и забременях с дъщеря си. Година по-късно вече бях самотна майка и трябваше да се оправям сама. Затова се радвам, че Любо ме разбира и ме прие такава, каквато съм, без въпроси и обяснения. Никога не ме е укорявал за нищо", хвали се манекенката. Двамата имат сериозни планове за бъдещето, но още няма да вдигат сватба.

Косьо Самоковеца
Косьо Самоковеца