Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Алена с пълен комплект хороскопи за 2020 г.: Ще черпим с пълни шепи от позитивна Вселенска енергия

Традиционно в края на годината Светлана Тилкова-Алена предлага пълен комплект хороскопи за новата 2020 г. (астрологичен, нумерологичен и лунен) в три книги.

Разберете как да се възползвате от правилните вибрации на всеки ден, как да приемате Съдбовните изпитания, за какво да внимавате и как да бъдете едновременно здрави и красиви. 

2020 година е подвластна на Уран и на вибрация 4

Уран е планетата на мощните вибрации на позитивна Вселенска енергия, откъдето черпим с пълни шепи... или никак в зависимост от собствения ни избор, знания, интелект. Нашият далечен небесен съсед ни помага да градим новото и оригиналното, независимо че се слави като творец и носител на разрушенията заради неправилното тълкуване на това понятие. Причината за неговото съществуване и наслагване като качество във времето и пространството е неосъзнаването, че преди да градим новото, сме длъжни да разрушим, да премахнем, да прочистим Земята, обществото, или самите себе си, нашата душевност от старото и ненужното. Не го ли сторим, старото няма да допусне съграждането на основите на новото и заради неправилното възприятие на понятието „разруха“ можем да убием в зародиш прогресивното, смисленото, напредъка – планетарен, междудържавен, личен. Уран ни помага да прозрем начина, по който искаме околните да ни забележат, да бъдем видени и запомнени, да не сме живуркащите в сянката на някого или на нищото посредствени човешки същества, част от общата маса.

Нашите планове не бива да ни противопоставят на обществото. Напротив, в наша полза е да вървим успоредно с него, а когато пътищата ни се пресекат с хора, проявяващи неразбиране към нас, да сме убедителни или да им обърнем гръб, защото сме осъзнали, че вървим в различни посоки. Уран управлява науката, откритията, изобретенията, окултизма, езотериката, астрологията, всичко, свързано с природата и нейните неумолими закони, чието неспазване може да разруши планетата и унищожи живота на нея, но и да го съхрани и развие. Уран ни води към промените, към революциите, но в полза на човечеството. Ако си вредим, това е правото на наш личен избор.

И през 2020 година привързаността ни към традициите ще бъде разчупена. Част от тях ще бъдат разрушени заради двете плутонови нули и сблъсъка на три поколения с различно разбиране за живота. Този е начинът да съгради новото, дори ако се наложи Уран да го роди от пепелта, където времето е скрило забравени и полезни знания и умения. Те ще бликнат отново през 2020 година.

Уран – планетата, носител на мощен енергиен поток, подпомага изявата на интелекта и води света и хората към мощното им духовно и еволюционно пробуждане. Цената обаче може да е висока – земетресения и наводнения, с които да ни напомни за силата на природата заедно с Нептун, който продължава да е в Риби.

Положението на Уран в хороскопа дава информация в каква област сме склонни да се впуснем в новото, неизвестното и до каква степен то ни привлича. Планетата е свързана с активната мозъчна дейност и неспокойната у мнозина нервна система, дори и на планетарно ниво – планетата е жив организъм, който попива нашите трепети, положителни или негативни. От нейното влияние и положение през годината зависи дали сме заредени с желание да творим, с оригиналност и интелект, или мнозина ще изберат да се скрият сред по-посредствените маси на обществото и да се превърнат в невидими заради личните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време трудно ще възстановят загубените позиции. Помнете – една година е миг вдишване за Вселената, но за нас е изпитание, за което след 12 месеца получаваме награда и наказание.

Характерни за годината са множество трудности във всяко отношение, които, често неочаквани, ни учат на постоянство и рутина, на умение да бъдем издръжливи и търпеливи. Този е пътят да постигнем целите си, да се развиваме, по-лек няма.

Уран подтиква към усилна работа, учене, обогатяване с необичайни знания. В наша полза е да помним, че всичко, което ни се случва, сме длъжни да подлагаме на задълбочен анализ и да си даваме ясна сметка дали сме на мястото си или сме се отклонили, дали се налага бързо да се върнем обратно или да продължим в новата посока, въпреки че неочакваностите ни дебнат отвсякъде. Препятствията са предизвикателство към доказване на нашите възможности, но крачката от върха на успеха до пълния ни крах е само една.

Често ще изглеждаме загадъчни и ще бъдем неразбрани, защото не само родените във Водолей, а и всички останали ще живеем в собствено време, различно от времето на околните, което изисква да се отклоним от чисто материалните си стремежи и да поемем по пътя на духовните или да намерим златната среда между духовното и материалното в живота си. Уран изисква да уравновесим кармата си, затова е необходимо да приемаме без емоция, разумно и спокойно Съдбовните изпитания, за което мнозина няма да имат сили и воля. Не научим ли през годината на Уран този кармичен урок, следващите ни години ще бъдат много по-тежки, дори и да са подвластни на положителни планетарни аспекти и вибрации.

С търпение ще съумеем да подготвим успешно навлизането си в 2021 година, подвластна на Меркурий и на вибрация 5 – планетата мост между духовното и материалното, която ни учи да общуваме. Година на поврат, който е важна крачка към приемането ни във Вселенската общност. Дали това ще се случи и кога, зависи от нашите действия и умение да сме Човеци, разумни и добронамерени през 2020-а – годината на Уран.

Години на Уран са: 2020, 2029, 2038, 2047, 2056, 2065...

Вибрация 4 и Уран, планетата на мощните вибрации на позитивна Вселенска енергия, откъдето черпим с пълни шепи... или никак в зависимост от собствения ни избор, знания, интелект ни водят по нашите житейски пътеки през 2020 година. Уран ни помага да градим новото и оригиналното, но едва след като разрушим, премахнем, прочистим Земята, обществото, или самите себе си, нашата душевност от старото, ненужното, изживялото своето време.

Уран ни помага да прозрем начина, по който искаме околните да ни забележат, да бъдем видени и запомнени, да не сме живуркащите в сянката на някого или на нищото посредствени човешки същества, част от общата маса.

Уран изисква да уравновесим кармата си, затова е необходимо да приемаме без емоция, разумно и спокойно Съдбовните изпитания, за което мнозина няма да имат сили и воля.

И през 2020 година привързаността ни към традициите ще бъде разчупена. Част от тях ще бъдат разрушени заради двете плутонови нули и сблъсъка на три поколения с различно разбиране за живота.

Характерни за годината са множество трудности във всяко отношение, които, често неочаквани, ни учат на постоянство и рутина, на умение да бъдем издръжливи и търпеливи. Този е пътят да преминем през годината, да постигнем целите си, да се развиваме, по-лек няма.

Лунен календар на красотата

Вашият полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2020 г. излиза в дванадесетото си издание.

За всеки ден от годината съм посочила забранените и позволените процедури, без значение дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила съм и дните подходящи за зачеване, както и периодите през които диетата има мечтания ефект.

Родените във Водолей, в годината на Уран, техният управител, са склонни към наднормено тегло без да са променили начина си на хранене, което вреди на ставите, костите и вените им.

Съветвам всички, които спазват постите в годината на Уран да направят веднъж пълен пост, през лятото – 14 дни на плодове и билков чай и непълен пост, само две седмици преди Коледа. Не препоръчвам гладолечение, което изключва всички храни и се състои само от прием на вода и билков чай.

Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар.

Луната не ни принуждава да се вслушваме в нейния глас, но на всички, които са го чули, тя дарява и здраве, и красота.