Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Здрасти, Корнелия, пак съм аз

Здрасти, Корнелия, пак съм аз!

Виждам, че твоят лоялистки комсомол за пореден път е оценил колко четен е моя профил във Фейсбук, както и колко безспорен е моя писателски талант.

Сега.

Понеже другарят Мирчев прави предположение, че някакви опорни точки се пишат “някъде” - нека веднъж завинаги, и с риск да предизвикам поредно сътресение в червените редици, разкрия пред теб тайната на сътворението им:

Обикновено се е*авам с теб и партията ти, докато лежа вкъщи на дивана.

В интерес на истината бих бил много по-продуктивен, ако нямах хиперактивно куче, което непрекъснато ми носи някаква топка за хвърляне и ми пресича авторските процеси, но както и да е.

Въпреки кучето, обаче, и въпреки безкрайно интересните филми по Нетфликс, аз успявам не само да създавам съдържание за моя личен Фейсбук профил, а и безмилостно да захранвам с опорни точки другарите ти от вътрешната опозиция в партията-столетница.

И не, че те плаша нещо, ама смятай ако нямах куче и не се е*авах, а пишех сериозно?

Между другото възнамерявам да потърся организации за управление на авторски права и да поискам справедливото си възнаграждение от другарите Миков и Станишев, тъй като моите опорни точки са си мои опорни точки и категорично отказвам да споделям любимия ви соц тъпизъм “всичко е общо”.

Иначе как си, как върви разкачането от бизнесинтересите, има ли субсидийка?

Желая ти крепко здраве и добро настроение и виж там върни надвзетите 4 милиона, че трябват за новото увеличение на пенсиите.

От фейсбук