Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принц Андрю СНИМКА: Ройтерс
Принц Андрю СНИМКА: Ройтерс

Секс робинята на Джефри Епстайн Вирджиния Робъртс "удари" принц Андрю в ново интервю този уикенд.

Тя разказа за престоя си в имението на самоубилия се в затвора бизнесмен в Ню Йорк, където е отведена преди да навърши 18 години и е държана в плен от педофила.

"Като дете не бях наясно в какъв свят ме въвеждат", казва Верджиния Робъртс. "Тази къща беше затвор за мен".

Днес тя иска да види мъжете, които са я насилвали и малтретирали сексуално зад решетките, сред които, по нейни думи, е и принц Андрю.

"Принц Андрю трябва да влезе в затвора. Но дали изобщо някога ще се случи това? Едва ли", коментира жената.

Вторият син на британската кралица многократно и упорито отрича обвиненията. "Дейли мейл" потърси представители на двореца за коментар, но такъв бе отказан.

По време на интервюто Робъртс показва снимка, на която е с принц Андрю и Гислейн Максуел, за която наследникът на Елизабет Втора твърди, че е фалшива.

"Това е истински кадър и това на него е Андрю", коментира Вирджиния, която и публично, и в съдебните документи по делото, което е завела, твърди, че Епстайн многократно я е карал да прави секс с принца още когато била на 17 години.

Тя пояснява, че снимката е направена от бизнесмена в дома на Максуел.

"Караха ме да спя и с други - милиардери, политици. Това беше елитът на света", допълва Робъртс. "Техните имена трябва да бъдат посочени и да се срамуват. Това, което правеха, е ужасяващо. Няма част от тялото ми, с която да не са злоупотребили".

Тя е предоставила снимки на ФБР, които доказват, че като момиче е обиколила целия свят с Джефри Епстайн.

"Епстайн също ме изнасилваше. Трябваше да спя и с него многократно. Бях обучена да съм всичко, което поиска един мъж", споделя Вирджиния Робъртс.

Жената разказва, че е била принуждавана да спи с мъже три пъти по-възрастни от нея. "Епстайн ми беше обещал много и знаех, че ако си тръгна, ще имам големи проблеми. Бях свидетел на ужасни неща, които правеха той и приятелите му. Епстайн ежедневно правеше секс с непълнолетни момичета".

"Епстайн познаваше изключително влиятелни хора и знаех, че ако избягам, той може да ме намери и да ме убие, или отвлече. Беше способен на това, ако не му се подчинявам. Бях много уплашена особено като тийнейджърка".