Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принц Хари и принцеса Даяна
Принц Хари и принцеса Даяна

Принцеса Даяна криела от принц Чарлз, че е бременна с още едно момче – принц Хари. Това разкри кралският биограф, пише "Мирър". Първото дете на двойката – принц Уилям, се появява на бял свят на 21 юни 1982., по-малко от година след звездната им сватба.

Андрю Мортън твърди, че 2 години по-късно, когато принцеса Даяна забременяла с принц Хари, пазела дълго време в тайна пола на бебето.

Мортън каза още: "Даяна ми сподели следното: "Знаех, че Хари ще е момче, защото го видях на ехографа, но Чарлз винаги е искал момиче. Искаше две деца, едното да бъде момиче и заради това не му казах, че втората ми бременност е отново с момче."

Когато принцесата на народа ражда принц Хари, Мортън пише в книгата, че принц Чарлз не е бил толкова ентусиазиран, колкото самата Даяна. Първият коментар на Чарлз бил: "О, Боже, това е момче. И дори има червена коса."

Чарлз отправил коментар и към майката на Даяна: "Бяхме толкова разочаровани - мислехме, че ще е момиче."

Официалният развод на двамата е през 1996 година. Раздялата им идва по-малко от година, след като принцесата разбира за изневерите на Чарлз.

Принцеса Даяна умира в автомобилна катастрофа в ранната сутрин на 31 август 1997 година, а същата вечер е трябвало да бъде красивият завършек на една романтична почивка с любимия й мъж - Доди Ал Файед.