Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красивата Аделина платила солено за есемеси с инструкции как се залепва счупеното щастие

Семейството отрича за скандала, за да я предпази от подигравките

В спорта Аделина Сотникова покори всички върхове, които й се изпречиха по пътя. Публиката я обожаваше, шефовете я боготворяха, рекламодателите я позлатиха.

Само да не беше мръсникът Владимир Ткачов, който първо разби сърцето й, а после я тласна в лапите на фалшива магьосница. Олимпийската шампионка във фигурното пързаляне сигурно още се чуди откъде й се струпаха всички неприятности. Сега тя е самотна и засрамена, че толкова лесно се е оставила да попадне в капана на най-обикновена измамница.

Допреди няколко месеца животът на Аделина повече прилича на приказка, измислена от сценаристите на "Дисни". Нарекоха я детето чудо на фигурното пързаляне, след като спечели първенството на Русия през 2008 г. малко след като беше отпразнувала 12-ия си рожден ден. Големите успехи обаче тепърва предстояха. Красивата рускиня загря с две европейски титли, преди да триумфира пред собствена публика на зимната олимпиада в Сочи. Златото й донесе признанието -

първа и

единствена

в съветската и руска история олимпийска шампионка при жените. Толкова чаканата в Русия титла се превърна в ключ за вратите на всички важни хора в страната. Президентът Владимир Путин я прие в кабинета си и й пожела още много успехи и щастливи мигове във и извън спорта.

За съжаление държавният глава не се оказа добра орисница. Вместо с хубави емоции, младата кралица на леда беше застигната от буреносни облаци. За всичко е виновен красивият хокеист Владимир Ткачов. 26-годишният здравеняк завъртя главата на колежката си в ледените спортове и всички очакваха двамата да минат под венчилото. Оказа се, че Владимир съвсем не е готов за толкова решителна стъпка и предпочита да се наслади на ергенския живот. Звездата на казанския "Ак Барс" безцеремонно изхвърля от живота си чаровната фигуристка.

Тя е тотално

сразена

от внезапната промяна в личния си живот. А както ни е научила историята, млади жени и мъже, попаднали в емоционална дупка, често правят глупости.

Аделина решава да потърси помощта на свръхестественото, за да си върне любимия. Голямата руска шампионка открила в инстаграм подходящ контактьор с отвъдното. Погледът й се спира на обява, публикувана от маг Олга. Магьосницата твърди,че разваля лоши магии и връща любовта в семейното гнездо. За улеснение на своите клиенти маг Олга е съчетала окултното с модерното. Силите й действат и от разстояние. Клиентите няма нужда да ходят до бърлогата й, където вероятно суши крака на жаби и точи змийска отрова. Достатъчно е да пратят есемес с проблема и да получат обратно съобщение с решението му.

"Не мога да повярвам, че Аделина се хвана на толкова плитък номер. Тя е разумно момиче и не би трябвало да вярва на подобни шарлатани. Най-лошото не са подигравките. Измамницата й открадна пари, които е изкарала със страшно много труд и болка", ядосва се пред руско издание приятелка на олимпийската шампионка по фигурно пързаляне.

Според в. "Комсомолская правда" Сотникова е платила за услугите на врачката около 2 млн. рубли, които се равняват на около 28 000 евро. Срещу тези пари тя не е получила нищо насреща. Бившият й любим все така се радва на живота, а магьосницата в един момент спира да отговаря на съобщенията на фигуристката. Тя вероятно би предпочела цялата история да остане в тайна, но близък човек разказва историята пред журналист и

духът е пуснат

от бутилката.

Сега хората, които наистина обичат Аделина, се чудят как да я защитят от подигравките. Според тях спортистката буквално не е била на себе си през времето, в което си общува с маг Олга.

"Сякаш някой я беше хипнотизирал. Определено не беше слънчевото момиче, което всички познават", разказват нейни близки. Агенция ТАСС твърди, че жертвата на измамата е подала жалба в полицията с надеждата, че ще успее да върне парите си.

В същото време бащата на олимпийската шампионка - Дмитрий Сотников, категорично отрече цялата история. "Все още не разбирам откъде ви хрумна да разпространявате подобна информация", отсече ядосаният татко. Руските медии елегантно намекнаха, че Сотников е заел тази позиция с единствената цел

да защити името

на дъщеря си

и да отклони медийното внимание от нейната особа.

Самата Аделина Сотникова предпочете да запази мълчание. В последното си интервю, дадено преди да се разбере за злополучната й среща с врачката, тя разказва за плановете си да стане треньор по фигурно пързаляне. "Желая да се занимавам с благотворителност", казва още красавицата. Сега тя има нужда от подкрепа - финансова и емоционална, за да се измъкне с минимум поражения от неприятната ситуация.