Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Валентин Белилов
Валентин Белилов

МВР издирва двама опасни бандити, разследвани от ГДБОП за трафик на наркотици. Това са 34-годишният Дмитрий Куцарев и 48-годишният Валентин Белилов от Пловдив. Последната информация на антимафиотите е, че са забелязани в София. На бул. “Сливница” в столицата дълги години се подвизавал Куцарев. Белилов е от Пловдив. Има дълго криминално досие, лежал е в затвора и е опасен, научи “24 часа”.

През 2000 г. Белилов участва във въоръжен грабеж на търговци. Той беше обвиняем по наказателно дело за въоръжен обир, извършен на 28 август 2000 година по пътя край опанското село Бял извор. Тогава той и ортаците му Иван Цветанов и Марин Попов причакват кола на бизнесмен между две димитровградски села. Спрели автомобила със стрелба и отмъкнали 3500 германски марки. Осъдили го чак през 2009 г., но условно. Цветанов и Попов влизат в затвора за 4 г. След това започнал да се занимава и с бизнес, но страстта към хазарта го провалила. И пак се хванал с престъпления.

През 2016 г. живеел на квартира в Бургас заедно с приятеля си Николай от софийското село Бистрица. Заедно с него разбили каса на земеделска кооперация в село Ботево и отмъкнали оттам 14 хил. лв. Оказало се, че това не е единственият удар на престъпното дуо. Уличени са в разбиване на касите на още 2 фирми, а плячката била близо половин милион.

Арестувани са бързо. Издал ги техен познат, който им споделил, че е продал животни на кооперацията и посочил къде се пазят парите.

След обирите обаче Белилов се захванал с дрога заедно с новия си приятел Дмитрий, който е натурализиран българин. (24часа)

Дмитрий Куцарев
Дмитрий Куцарев