Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Името ми не е било изричано, нека всичко се провери

Стига се до сюреалистични измерения на подобни слухове. Моето име не е било изричано, било е казано "служител на пресцентъра на Министерството на отбраната". Като началник на пресцентъра, разбира се, че нося отговорността. Телефонът ми не е сменян от повече от 10 години. Готов съм да предоставя всички мои комуникационни канали - Уотсап, Вайбър, двата ми профила във Фейсбук, за да бъде извършена проверка.

Дълбокото ми убеждение е, че мястото на учениците е в училище. Познавам колегите си и съм убеден, че никой не участва. Но когато се каже А, редно е да се каже и Б, и Ю, и Я. Нека се направят проверките и ако се установи, че няма нищо такова, че никой от пресцентъра на Министерството на отбраната не е допринесъл за това нещо, не е ли редно да последва извинение.

Намесването на името ми е пряко свързано с категоричната ми позиция срещу Истанбулската конвенция и всякакъв род джендър политики.

Това заяви директорът на пресцентъра на Министерството на отбраната по повод коментара на вицепремиера Томислав Дончев, че "служител от пресцентъра на Министерството на отбраната е сред хората, разпространявали фалшиви новини за отнемането на деца, а не за пускането на слуха, довел до истерията в ромските махали в Сливенско, Карнобат, Сунгурларе, Асеновград".