Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Арестуваха семейство сводници, превърнали жилището си в бардак Снимка: Pixabay

Половината от оборота на 2 проститутки са прибирали сводник и жена му, за да им дадат стая, където да посрещат клиенти. Симеон Салтиров и жена му Божидара са задържани от СДВР преди дни.

Двамата влезли в бизнеса с платена любов през март 2016 г. Тогава дали стая на Леа Радославова, която вземала по 80 лв. на час за стандартен секс и 150 за нестандартни ласки. Симеон и Божидара прибирали половината оборот.

През септрември пуснали и втора стая, която давали на жрицата Ива Николова. Тя била на същата цена като Леа. Двете заедно за час пък били на тарифа от 200 лв. И Николова отчитала половината оборот на сем. Салтирови.

При ареста на семейството се оказало, че Симеон държи незаконен пистолет CZ 75 B. Чешкото оръжие е от типа "9-те чудеса" - с патрони 9х19mm Parabellum, пълнител с единична колона и спусък с двоен екшън. Имал и 9 патрона, но парадоксално били от грешния калибър - 9х18PM.

Двамата са задържани и обвинени за предотставяне на помещение за секс услуги. Наказанието е до 1 г. затвор, а заради чистите им досиета ще ги освободят от наказателна отговорност. 51-годишният Салтиров ще бъде съден и за незаконен пистолет.