Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Децата предизвикват умиление в сърцето на всеки нормален човек и ловкият политик винаги търси начин да ги използва. Ако види бебе – целува го. Ако види първолак – гали го по главицата. Ако се кани да бомбардира Сирия – показва снимка на отровено със зарин хлапе.

И тъй като борбата за спасяването на планетата тъпче на едно място, пак се опря до децата. Миналата година 15-годишното шведско момиче Грета Тънбърг избяга от училище и отиде пред парламента, за да протестира срещу глобалното затопляне и бездействието на политиците. С това тя сложи началото на световно детско движение и стана толкова известна, че дори я номинираха за Нобелова награда.

Милиони ученици по света вече имат

чудесен повод

да кръшкат от часовете

Който учител се опита да ги спре, веднага се обявява за враг на планетата Земя.

Грета е световен лидер и герой, но тази седмица май се изложи от трибуната на ООН и звездата взе да залязва. Зрителите видяха едно изкривено от злоба лице, което явно мрази възрастните и ненавижда политиците:

"Вие откраднахте моите мечти и моето детство с вашето празнословие! Но аз съм една от късметлиите. Хора страдат. Хора умират. Цели екосистеми се сриват. Ние сме в началото на масово измиране, а вие само говорите за пари и (разказвате) народни приказки за вечен икономически растеж. Как смеете!..."

"…Вие ни проваляте. Обаче младите хора започват да разбират вашето предателство… Ние няма да ви позволим да се измъкнете. И ако решите да ни предадете, аз казвам – ние никога няма да ви простим!"

Оказа се, че

Грета е едно

малко чудовище

Изпълнението бе толкова зловещо, че популярната водеща на "Фокс нюз" Лора Инграм я сравни с "Децата на царевицата" – разказ на Стивън Кинг, по който е заснет известен филм на ужасите.

Сюжетът на разказа се развива в малкото градче Гатлин, където в един момент децата избиват всички възрастни. И продължават да избиват всеки, който навърши 19 години. В края на разказа царевичното чудовище ги наказва, като сваля тавана до 18 години.

Оказа се също така, че Грета не е съвсем нормално дете. На 12 години тя е била диагностицирана със синдрома на Аспергер (разновидност на аутизма), обсесивно-компулсивно разстройство и селективен мутизъм. Самата тя обаче смята своя аутизъм за "суперсила".

Сред ужасените от Грета се оказа и френският президент Макрон – най-ревностният глобалист и борец срещу климатичните промени сред световните лидери. Той беше стар фен на Грета, дори я покани на посещение в Елисейския дворец миналата година. Но речта ? в ООН преля и неговата чаша. Според Макрон тя подкопава общите усилия в борбата срещу климатичните промени, като антагонизира прогресивните общности. Много по-продуктивно би било да насочи своя гняв срещу нациите, които не се включват в борбата за климата. Тук Макрон има предвид Полша, Чехия, Унгария и Естония, защото те бламираха опита на ЕС да приеме програма, която ще спре всякакви въглеродни емисии до 2050 година.

Как точно ще стане това – науката мълчи. Възможно ли е в рамките на 30 години всички двигатели с вътрешно горене да се изхвърлят и цялата промишленост, бит и транспорт да минат на електричество, което ще се получава само и единствено от фотоволтаици и вятърни перки? Абсурд.

Както се оказа, зад Грета стои фондацията "Едно" на Боно от знаменитата група Ю Ту. Във фондацията участват Бил Гейтс и… Сорос. Да, пак Сорос. Този човек е навсякъде!

Сорос се е превърнал

в универсален спонсор

на всички възможни движения –

феминизъм, джендъризъм, мултикултурализъм, транссексуализъм, религиозна толерантност, антирасизъм, антифашизъм, глобализъм, миграция и спасяване на планетата от нейната промишленост. И още много. Всички тези "изми" бяха споени в едно органично цяло, една единна идеология, която вече минава за "лява", което не ? пречи да е любима на свърхбогатите и ненавистна за бедните.

Може да се каже, че на "лявото" му бе сменен полът. Първо с хормонални интервенции, а сега и с хирургическа намеса. Работническата класа, наемният труд се отвратиха от левите партии и минаха в лагера на крайнодесните.

Свалям шапка на тази велика манипулация, но нещата вече отидоха твърде далеч. С Грета Тунбърг и радикализирането на децата глобалистите май го прекалиха.

Нещата започнаха да напомнят

детските кръстоносни походи

от 1212 година, чудесно описани от Умберто Еко в "Името на розата". Тези походи са събирали десетки хиляди фанатизирани деца, които тръгвали да спасяват Божия гроб и Ерусалим, но не с оръжие, а с вярата в невинните си души. Повечето измрели по пътя, оцелелите били продадени в робство.

Преди това пък имало кръстоносен поход на монахините. Той, естествено, приключил в мюсюлманските хареми, където душите на монахините се отървали от своята невинност..

Има една стара мъдрост, че когато Господ иска да погуби някого, първо му взема ума. Целият комплекс от соросоидни идеологии изглежда навлезе в тази фебрилна фаза. Според мен речта на Грета пред ООН бе кулминацията, след което вече настъпва периода на отрезняването.

Климатичните промени са изключително сложна материя и децата просто не разбират и една стотна от нея. Да държат речи по тази материя от трибуната на ООН е обида към човешкия разум.

Елате на себе си! Ако пък много държите да бягате от училище, по-добре идете на мач! Ние едно време така бягахме.

Уви, всяка революция изяжда децата си. Може да се каже, че канадският премиер Джъстин Трюдо е типично дете на соросоидната революция – той е вдъхновен радетел за мултикултурализма, джендъризма, феминизма, транссексуализма и всичко останало, за което можем да се сетим

Тези дни обаче се

разбра,

че е расист!

Появи се снимка от преди 18 години, на която младият Джъстин се е преоблякъл като Аладин от "Хиляда и една нощ" и си и боядисал лицето с по-тъмен тен. Активистите веднага го подгониха да си хвърли оставката и да ходи да пасе овцете.

Грехът на Трюдо е така нареченото "черно лице" (blackface). Това е името на комедиен жанр от 19. век, който се смята за обиден към бившите чернокожи роби. Напоследък вече е приравнено към членството в Ку клукс клан.

Как тази обида е прескочила и в Канада, не е ясно, но ето че сега дойде ред и на Трюдо да се покае. Осъзнал греховете си, той си посипо главата с пепел и започна да се моли за прошка челобитно.

Горкият, не смее да обясни на канадските хунвейбини, че Аладин не е африкански негър, а арабин (макар че според някои варианти на приказката е китаец). Арабите не са били нещастни роби, а точно обратното – завоеватели, робовладелци и търговци на роби и от Африка, и от Европа. Така че да се маскираш като арабин не е нито расизъм, нито подигравка с робството.

Какво да прави, когато Канада явно е обхваната от китайска културна революция. Тогава китайските ученици подлагаха своите учители на публични унижения, след което ги пращаха на село да копаят и орат. Да си прост е добродетел. Да си интелигентен е престъпление.