Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бутат барбекюто на Доган НЕЗАКОННО: Според ДНСК високият зид на сарая е построен без разрешително.

Парламентарната комисия обжалва решението и миналата седмица се проведе заседание от петчленен състав на съда. Магистратите посочват, че ще излязат с решение в едномесечен срок. Депутати от комисията по корупция са категорични, че ако съдът реши за наличие на конфликт на интереси при Доган за космическия хонорар, той ще бъде даден на прокурор за наказателно преследване за корупция.

 

Багери на дружеството “Хидрострой” събориха незаконния хотел “Рамона” край Варна, както и десетки павилиони и други незаконни сгради по Черноморието. Оказва се, че общинската администрация плаща за рушенето, но не и за извозването на отпадъците, които замърсяват околната среда.

 

Перничанка управлява хотела

На Общото събрание е взето решение, с което Красимир Дюлгеров е освободен като член на съвета на директорите на “Делта Епсилон”, която стопанисва сарая. Акционерите избират за нов член 30-годишната Нина Петрова, която по лична карта живее в панелка на пернишкия квартал “Изток”. От ноември миналата година тя е представител на фирмата и член на борда на директорите заедно с Румен Асенов и турския гражданин Хюсеин Ардали.

 НСО се мести от КПП-то

След парламентарно питане по въпроса стана ясно, че заплахите за живота на Доган все още са актуални и НСО ще продължи да се грижи за него до окончателното им отпадане.