Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЦЕНА: Трансферът на Маркиньос може да напълни касата на ЦСКА с 1,5 млн. евро.
ЦЕНА: Трансферът на Маркиньос може да напълни касата на ЦСКА с 1,5 млн. евро.

 

 

 

ЦСКА със сигурност ще продаде звездата си Маркиньос. Ръководството на "червените" изчаква най-изгодната оферта. Очаква се трансферната цена на 28-годишния полузащитник да достигне до 1,5 млн. евро. Интерес към плеймейкъра има от четири руски клуба.
"Трансферният пазар е отворен при тях - обясни мениджърът на бразилеца Мирчо Димитров, който преди броени дни
пласира крилото
на "Левски" Жоазиньо в Русия. - Треньорите ще имат възможност да видят на живо изявите на Маркиньос."
Спортно-техническото ръководство на "армейците" отново не си свърши добре работата. До момента има уговорени едва четири контроли по време на лагера в Анталия. Една от тях е с "Лудогорец". За Турция заминаха 28 играчи в сряда сутринта. От тях старши треньорът Милен Радуканов ще трябва да сглоби състав за втория полусезон.
"Закъсняхме с датите на лагера и уговарянето на контроли с по-класните отбори - признаха от ЦСКА. - Другите отбори, които се готвят в Анталия и околностите, изготвят своята програма още в началото на декември. При нас това стана около Коледа и Нова година."
Шефовете на ЦСКА имат нужда от свежи пари, за да покрият задълженията си. Те все още изостават с плащането на заплатите на футболистите. Не са изчистени дълговете към "Черноморец", "Миньор" и "Сливен", които биха могли да
лишат тима от лиценз
Около 1 млн. са борчовете към Министерството на спорта за стадион "Българска армия" и базата "Панчарево". Текущите ремонти също трупат нови задължения на сметката на ЦСКА. Сериозна е и сумата към Национална агенция приходи.

Куц чилиец на проби
КОНТУЗЕНИЯТ чилиец Николас Медина ще мине проби в тима на ЦСКА.
23-годишният южноамериканец има страхотна визитка. Ако премине медицинските тестове, той ще се присъедини към останалите футболисти на лагера в Анталия. Нападателят е собственост на "Осасуна", но рядко влиза в игра. Той страда от хронични проблеми с коленете. Причината е операция на кръстни връзки.
Преди няколко години Медина се смяташе за една от най-големите млади надежди на Южна Америка. Той е с основна заслуга за третото място на Чили от световното първенство за младежи до 20 г. Талантът има 9 гола в 18 мача за подрастващите формации на своята страна.