Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Някакъв човек в БНТ нямал диплома и, резонно, вече нямало да бъде шеф. И веднага се понесе рев в протестърските редици: "Бият артиста!", "Невиждано посегателство срещу свободата на словото!", "Дръж се, приятелю, ние сме с теб!" Казусът с човека без диплома и защитниците на шефската му позиция е интересен от една-единствена гледна точка.

От няколко години насам основна кауза на остатъчните протестъри е спазването на закона, на най-дребната му буква и запетайка. Който наруши и най-дребното ченгелче в закона е опасен престъпник и, разбира се, човек на задкулисието. България била толкова зле, защото не се спазвали законите. И същите тези всеотдайни борци за законност пищят, че един от стадото им трябва да продължи да бъде шеф в БНТ. Ама без диплома не можело...

Как да не може! Всичко може, ако човекът е правоверен евроатлантик, антикомунист и враг на Путин. Законите са длъжни да ги спазват само комунистите. Антикомунистите могат да бъдат шефове и със завършено трето отделение. Ако си наше момче, демократче, никакво учене не ти трябва.

От фейсбук