Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На този ден поривът към свобода и за присъединяване на чехи и словаци към Европейската Цивилизация беше смазан от съветските танкове и тя беше натикана обратно в Евразийската империя. Дали днес само аз се чудя на безумието на европейските лидери, като канцлера Шрьодер, който се продаде на руснаците за пари и на катастрофалния призив на Меркел към неграмотни емигранти с чужда религия да дойдат в Европа, а “те” щели да се “справят”.

Едва ли има по-антиевропейско поведение от това, което политкоректчиците практикуват все по-яростно и нетолерантно, налагайки го върху целия континент. Моето удивление, е че наши “десни” считат противопоставянето срещу самоубийствените действия на сегашните главни европейски лидери за мракобесие и “антиевропейско- консервативен” заговор да се провали европейската идея. Да не говорим за обвиненията в “путинизъм”. Не, драги десни, битката е точно срещу онези политически решения, които разрушават евро-атлантизма, отслабват връзките с НАТО, Великобритания и САЩ, довеждат до емоционално мотивираните глупости като Брекзит и подкопават самите основи на европейско-християнската култура и цивилизация.

Това е истински анти-европеизъм в действие, дегизиран като демократичност, либерални ценности, икономически интереси, северни и газови потоци и прочие. Помнете, че варварите са винаги на вратите на Европа. Дали е Мохамед, Чингиз Хан или Сталин, урокът е един и същ. А 21 август 1968 год е спомен и доказателство за това, драги Хер Шрьодер, фрау Меркел и всички останали в ляво и дясно, които са го забравили.

*От фейсбук