Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В САЩ сякаш не се интересуваха от скандалите в личния му живот, но на английска земя отново ще го емнат за стари прегрешения

Блудният син се завръща. Разходи се по широкия свят, видя различни хора и култури, спечели добри пари за черни дни и ето че е време да престъпи отново бащиния праг. Уейн Рууни заряза американското първенство и от новия сезон ще поеме ролята на играещ помощник-треньор в "Дарби Каунти".

Новината просто нямаше как да не нажежи до червено английските таблоиди. Те много дълго страдаха след заминаването на Уейн за САЩ. Тръгваше си един от най-големите им любимци, който през годините сътвори невероятни глупости за кеф на папараците. Бившият капитан на "Трите лъва" хулиганстваше, пиеше и изневеряваше с проститутки. Как да не го обикнеш, ако си главен редактор на жълто издание, което трябва постоянно да бъде захранвано с нови и нови скандали. И как да не пролееш сълзи подир излитащия му самолет.

В Америка някогашният голаджия на "Манчестър Юнайтед" даде всичко от себе си, за да се сдобие с имиджа на примерен играч и съпруг. Беше толкова благоприличен, че чак втръсна на публиката и поне за известно време го оставиха на мира. Вероятно на самия Уейн му доскуча да играе в мачове, които не предизвикват особен интерес отвъд Океана и да дава безумно скучни интервюта колко е щастлив в "Ди Си Юнайтед".

Сега отново е време за истинския и пълен с емоции живот. Рууни си идва у дома, където вече го очакват с наточени ножове. Папараците са превъзбудени, но най-щастлива от завръщането на футболната звезда е партньорката му в платените секс сеанси Хелън Ууд.

Бившата проститутка изкара купища пари

от историята за изневерите на Уейн.

Двамата се озовават в едно легло през 2009 г. и след това още няколко пъти повтарят упражнението, за което Уейн плаща в брой. След това обаче хитрата красавица осъзна каква златна кокошка е спипала за перата и през следващите години направи необходимото, за да се възползва от късмета си.

Хелън спря да си ляга с други мъже и жени за пари и се ориентира към даването на добре платени интервюта. Влезе и в риалити формата "Биг Брадър", като на всичкото отгоре спечели английската версия на шоуто. После мина и през други телевизионни проекти, но като че ли през последните една-две години славата й започна да залязва. Хелън Ууд

съвсем не е готова да се откаже

от лъскавия си живот

и подготвя нов проект, който идеално съвпада със завръщането на Рууни на английска територия. Бившата проститутка написа книга, в която детайлно описва какви ги е вършила с Уейн, а в следващите глави разказва за сеансите си с други популярни футболисти и актьори.

Хелън Ууд изкарва купища пари от Руни.
Хелън Ууд изкарва купища пари от Руни.

Въздебелото книжле се очакваше с огромен интерес от публиката, но буквално в последния момент е спряно от продажба. Известен мъж от филмовия бизнес завежда дело в отчаян опит да предпази името си от предстоящия грандиозен скандал. Издателите на Хелън се съобразяват със заплахите от страна на мастити адвокати, но обещават да пуснат книгата веднага след като оформят всички юридически подробности. Мнозина наблюдатели се съмняват дали целият този шум не е умела рекламна кампания, която още повече да увеличи интереса към амбициозния научен труд на 32-годишната красавица.

На самия Рууни едва ли ще му е приятно още от самолета да го награбят с въпроси за книгата на Хелън Ууд и нейните пикантни спомени. Още повече че наблизо дебне и друга красива опасност. Навремето Хелън за една бройка щеше да се сбие с колежката си в бизнеса с платени секс услуги Джени Томпсън по въпроса коя от двете е била любимата проститутка на Рууни. Въпросната Джени също направи каквато можа, за да стъпи върху известността на своя клиент и да си оправи живота. Тя първа разкри на света, че 24-годишният тогава футболист й е плащал по 1200 лири, за да го забавлява в леглото, докато бременната му съпруга Колийн го чака у дома.

Разкритията на

мис Томпсън

имаха ефекта

на ядрен взрив

върху живота и кариерата на Рууни. Жрицата на любовта твърде охотно и подробно разказваше как с футболната звезда са обикаляли скъпи хотелски стаи и са се забавлявали до ранните часове на нощта. И то броени дни преди Колийн да роди сина му Кай. Всички бяха убедени, че измамената половинка ще подаде молба за развод и ще отведе със себе си детето и по-голямата част от богатството на Рууни.

Той някак си оцеля и успя да убеди Колийн да не го напуска. Но не успя да убеди самия себе си, че е време да спре с изневерите. Впоследствие още няколко популярни английски красавици с нисък морал си признаха доста охотно как са прекарвали времето си в хотелските стаи на Рууни. Всеки следващ разказ беше по-смущаващ от предишния. Оказа се, че футболистът е викал момичета, докато е на лагер с "Манчестър Юнайтед". Не е можел да издържа на скучното тренировъчно ежедневие и често е плащал по няколко хиляди, за да е с една, а защо и не с две жени в леглото.

Рууни плащал по 1200 паунда за сеанс в леглото с Джени Томпсън.
Рууни плащал по 1200 паунда за сеанс в леглото с Джени Томпсън.

Най-изненадващото е, че въпреки всички разработки на английските таблоиди бракът на Рууни оцеля. Колийн не намери сили да зареже ученическата си любов. Двамата с Уейн се влюбват един в друг много преди той да стане звезда от международен калибър. Бъдещата футболна съпруга го обиква заради усмивката, а не заради парите. Много по-късно парите вече не са проблем, но

Колийн не е забравила онова пълно с мечти момче,

което не се уморява да й сваля звезди от небосклона. Вместо да иска развод, половинката на световноизвестния играч му роди още три момчета, сякаш за да бетонира брака си. От семейните снимки става ясно, че татко Уейн е щастлив с момчетата и вече не мисли за глупости. Всъщност за какво мисли, си знае само той, но поне не се е чувало за нова негова изневяра. Може би в САЩ не бяха заинтересувани чак толкова от това какви ги върши извън терена бившият английски национал.

Сега ще е съвсем различно. Рууни със сигурност е наясно, че отново ще го дебнат на всяка крачка. Че ще се появят и други плеймейтки да си спомнят за предишни изживявания с популярния спортист. Едва ли не за добре дошъл изданията на Острова припомниха сравнително най-прясната му издънка от края на миналата година. На летището във Вашингтон Уейн се напил, докато си чака самолета, и започнал да налита на околните. Дошла полиция и арестувала играча. Случката била потулена, което вбесило английските таблоиди. Време е старите кирливи ризи да бъдат извадени на показ.

Има много какво да се припомня от житието и битието на суперзвездата на "Манчестър Юнайтед". И то не само заради изневерите. Цялото му семейство е пълно с черни овци. Само да припомним ареста на баща му, който беше обвинен в организиране на черно тото във футбола. С парите на сина си Уейн-старши се измъкна от лапите на закона, но петното остана. Още по-скандално е поведението на първия братовчед на футболиста Стивън, който е звезда на различни шоу програми за травестити и записа парче с предизвикателното заглавие: "Толкова много мъже, толкова малко време".

Или казано по-простичко: "Добре дошъл, мистър Рууни! И дано си готов за голямото шоу!"