Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нали отговарям на всички хора :) Leon Karaqn ме пита как съм избягал. Опитах първо да пресека границата с Австрия, Някъде над Марибор. И ме хванаха. Но измислих нещо, че съм искал да ида в някакъв манастир там. Записаха ми данните и ме пуснаха. Отидох след това в Любляна. И оттам на брега, Имаше възможност да се избяга по море, но аз не мога да плувам. Мотах се в Словения нколко дни. Имах бегла представа. че може да се избяга през една гара в Гориция. Но не знаех точно как.

Все пак отидох там...но не стигнах до гарата, Като слясох от един автобус...реших да се скрия в една гора близо до границата...лежах цял ден там...като се стъмни....минах...съвсесем близо до КТП-то...после начертах карта и по този път минаха още няколко души, Беше готина идея,,,съвсем близи до КТП-ето...там никой не пази. Смешното е, че като прескочих последната ограда се оказах в самото КПТ :) Отзад :) Излязох на пътя към Гориция... и се предадох на първото място, където имаше италианска полиция, Всъщност не беше първото място, тъй като не се предадох на КТП-то... Вече беше в града. Майтапът е, че минах от задната част на КТП-то...

След това вървях, вървях...и стигнах до други полицаи :) Вече вътре в Гориция, Сложиха ме в еди мотел. На другия ден ме разпитаха....дадоха ми някаква карта и билет за Рим и Латина...нищо особено. Ама тогава не знаех какво да очаквам. Билетът беше за някакъв бавен влак...пътувах цяла вечност до Рим. Нямах цигари, но италианците ме черпеха...това е :)

От фейсбук