Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Щом се зададат местни избори, се засилва обсъждането кои са проблемите на столицата и начините те да бъдат решени.

Според мен има един единствен проблем, и той е че не се развиват другите региони на страната, което води до това половината държава да живее в София.

Всички останали проблеми са следствие от този: пренаселване, претоварен трафик, задръствания, паркиране, претъпкан градски транспорт, мръсен въздух, липса на места в детските градини, по сто деца в класовете в училище, липса на зелени площи, презастрояване, шум и т. н.

Защо хората не бягат от поробения от колониалистите "Дънди Прешъс" Крумовград, а напротив - много хора дори се прибират там от чужбина? Ами защото там наемите и заплатите вече са като в София, хотелите, квартирите и ресторантите са пълни, отварят се нови работни места, нови магазини. "Дънди Прешъс" имат също и програма за подпомагане на малкия и средния бизнес на стойност 5 млн. долара за фирми, които не са свързани с минната индустрия. Е, за какво му е на човек да си напуска родното място, собствения дом, роднините и приятелите, и да се навира под наем из панелките в "Левски" и "Дружба"?

От фейсбук