Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нов временен шеф на пожарната в Пазарджик седмица след смяната на директора на полицията Новият шеф на пожарната в Пазарджик комисар Ангел Дудов

Със заповед на министъра на вътрешните работи комисар Ангел Дудов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на РД" Пожарна и аварийна безопасност" в Пазарджик. Това се наложи след като досегашния директор на областната противопожарна служба комисар Иван Панайотов беше пенсиониран и напусна системата на МВР, заради навършване на 60-годишна възраст.

Новият временен директор е офицер от кариерата, които работи в пожарната от 1987година. До назначаването му за директор комисар Дудов беше началник сектор " Превантивна и контролна дейност" към РДПБЗН в Пазарджик. От една седмица и областната полицейска дирекция в Пазарджик е с нов директор - старши комисар Ивайло Тишев.

Със заповед на министър Младенов той зае мястото на старши комисар Йордан Рогачев, който пое ръководството на областната полицейска дирекция в Пловдив. До назначаването му за директор старши комисар Тишев беше зам.-директор на областната полицейска дирекция в Пазарджик.