Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Актьорът, който ще изиграе Наим Сюлейманоглу, вече снима в България (Снимки) Селен Йозтюрк и Хаят Ван Ек Снимка: Инстаграм

20-годишният турски актьор Хаят Ван Ек, който ще изиграе Наим Сюлейманоглу във филма за него, е в България.

Младият актьор публикува в инстаграм снимка от Кърджали. На нея той е заедно с актрисата Селен Йозтюрк, която пък ще се превъплъти в ролята на майката на легендарния щангист.

Турските актьори са в страна ни за снимките на филма "Джобният Хеаркулес: Наим Сюлейманоглу", който освен у нас, ще бъде сниман и в Азербейджан и в Турция.

Йозтюрк пък е в България от почти месец. Изглежда турската актриса се наслаждава на пребиваването си в страната, защото споделя множество снимки в социалните мрежи от забележителности край Кърджали. Дори пише "Обичам този град", на български, под публикация с множество снимки. Тя е посетила и Момчилград, Перперикон, Дяволският мост.

Лентата, която свързва двамата актьори с България, ще проследи бягството на Наим от страната, спортната му кариера в Турция, срещи и събития, личности, белязали живота на Сюлейманоглу.

Режисьор на филма е Йозер Фейзиоглу, а консултант е братът на Наим Мухаррем Сюлейманоглу, също щангист и треньор, пръв помощник на брат си приживе.