Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Михаел Шумахер се наслаждава, гледайки "Формула 1" по телевизията и се възстановява отлично. Това разкри президента на Международната федерация по автомобилизъм(ФИА) и близък приятел на пилота Жан Тод, предаде "Дейли мейл".

Той зарадва феновете с оскъдната информация по време на интервю за радио "Монте Карло".

Тод разкри, че възстановяването на звездата на "Формула 1" напредва изключително бързо. Двамата са гледали състезания по телевизията заедно.

"Винаги внимавам с подобни изявления, но е истина. С Шумахер гледахме заедно състезанието в дома му в Швейцария. Михаел е в най-добрите ръце, грижат се отлично за него в дома му", споделя Тод.

"Въпреки, че не е същият, Михаел не спира да се бори, както и семейството му", добавя той.

През 2013 г. 7-кратният световен шампион претърпя жестоко падане върху скрит под снега камък и това доведе до сериозни черепно-мозъчни травми. Той беше спешно опериран в местна болница, а оттогава досега семейството му значително ограничи потока на информация към публичното пространство. От известно време Шумахер се възстановява в своя дом край Женевското езеро, където много малко хора като Тод получават възможност лично да се виждат с 50-годишния бивш пилот.