Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Каракачанов: Партиите от "малката коалиция" могат да имат индивидуални споразумения с ГЕРБ Красимир Каракачанов СНИМКА: Архив

Партиите от "малката коалиция" - ВМРО, НФСБ и "Атака" могат да сключат индивидуални споразумения с ГЕРБ, за да подкрепят правителството. Това е един от вариантите, който не изключи вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Вчера само за 2 минути, след като тримата патриоти се събраха за първи от около година на 6 очи, "малката коалиция ". Причината бе предложението на лидера на “Атака” Волен Сидеров медиите да присъстват на разговора - нещо, на което представителите на ВМРО и НФСБ възразили.

Той е категоричен, че не може да продължава така и че няма да участва в такава коалиция. Като го гледате от четири месеца как сипе хули, обидни квалификации и лъжи по отношение на мен, на другия ми колега - Симеонов, на г-н Джамбазки, на ВМРО, за какво разбиране става дума, и какъв е смисълът да продължаваме да си говорим по този начин, попита Каракачанов. Той обаче подчерта, че не излиза от коалицията.