Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Възможно ли е една нищо и никаква целувка да съсипе живота и кариерата на успешен спортист? Миг невнимание и цял живот страдание - се тюхкаха феновете на Кубрат Пулев след изцепката му с Джени Суши. Нищо подобно. Финалът на случая е щастлив за най-добрия ни професионален боксьор.

Днес той е абсолютно чист пред закона и в същото време достатъчно популярен, за да предяви претенции за световната титла. Дори и да го беше планирал, едва ли щеше да му се получи толкова успешно това изпълнение на Кобрата. Само преди два месеца всички го съжаляваха, че може да се прости със спортния си лиценз и едва ли не да потъне в десета глуха. Очакваше се американската репортерка

да се възползва

от случая

и да ошушка спортиста, който си позволи да допре устните си до нейните. Изглеждаше, че боксьорът ни хем ще остане без работа, хем ще трябва да пресуши част от спестяванията си, за да задоволи финансовите претенции на Суши, която целуна след победата си над Богдан Дину.

Най-изненадващо "жертвата", която беше целуната в устата, поне до този момент не е задействала адвокатите си да й спечелят бързи пари за черни дни. Още по-добрата новина за Кубрат е, че Спортната комисия на щата Калифорния му върна лиценза. Решението беше взето с 6:0 гласа. Членовете на комисията били напълно убедени, че боксьорът е минал с отличие курсовете, които трябваше да го научат как и една целувка върху устните на чужда жена може да бъде приета за акт на насилие над нейната физика и психика.

В интерес на истината Кубрат безропотно ходеше на въпросните лекции, като преди това не пропусна и да се извини на Джени Суши. Веднага след като сътвори големия скандал, той много умело проведе кампанията за пълното си оневиняване и в същото време за събирането на още повече популярност в САЩ. А именно там "плуват" големите акули в бизнеса, от които зависи кой боксьор с какъв съперник ще се уреди и колко пари ще получи.

Сега съденият за сексуално насилие професионалист просто няма как да бъде изтласкан в миманса. Та кой мениджър не би желал да организира мач с участието на боксьор, който хем е в топ три на ранглистата, хем се е сдобил с имиджа на лошо момче. Феновете на бойните спортове са готови да платят добре, за да видят опасния Кубрат Пулев в действие.

Кобрата със сигурност осъзнава, че довчерашният проблем днес се преобърна в предимство, и ще направи всичко възможно да яхне вълната. След като му беше върнат лицензът, Пулев не пропусна за пореден път да поиска мач за световната титла.

"Очакваме IBF да се активизират и да направят такъв мач, защото

аз съм официален претендент вече

една година

Има си правила, които трябва да осъществим по техен начин. Когато се подготвя стабилно и качествено, се надявам октомври или ноември да се осъществи този план. Искрено се надявам този сблъсък да бъде в България. Това ще е нещо, което сънародниците ми заслужават. Нещо, което не е правено до момента и ще ме изпълни с гордост", обяви пред Би Ти Ви Кубрат Пулев.

Той не изглежда да е пострадала психически или емоционално от другата голяма промяна в живота си. Боксьорът се раздели с фолкпевицата Андреа след дългогодишна бурна връзка, която беше любима тема на клюкарските издания. Сега и двамата мълчат за причините, довели до внезапната промяна в отношенията им. Пак в интернет се завъртя слухът, че Кобрата е завъртял главата на красиво момиче от Попово, но никой от главните действащи лица не се е наел да потвърди или отрече тази информация.