Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принц Хари и Меган Маркъл на кръщенето на сина си Арчи в събота  СНИМКИ: Ройтерс
Принц Хари и Меган Маркъл на кръщенето на сина си Арчи в събота СНИМКИ: Ройтерс

Жените в кралската фамилия често са обект на коментари в медийните среди заради избора на тоалетите си. Те не подминават обаче и мъжете в семейството, като последен пример за това е принц Хари, пише "The Sun".

След кръщенето на сина на Хари и Меган - Арчи, в събота кралските експерти забелязаха, че гордият татко напоследък избира един и същ чифт обувки за изявите си в светските ангажименти. В последните месеци херцогът на Съсекс често избира кафеви броги (бел. ред. - традиционни шотландски обувки с нисък ток).

Много фенове на кралското семейство коментираха избора на обувки на Хари за кръщенето на Арчи. 

"Хари само един чифт обувки ли има?", пише потребител в инстаграм. Друг в туитър пък се възмущава: "Това не са ли същите велурени обувки, с които Хари беше, когато представиха Арчи".

За пръв път Хари е забелязан с кафявите обувки по време на визитата си в графство Съсекс със съпругата си Меган. Двамата бяха на посещение там през октомври миналата година, малко преди Маркъл да обяви, че е бременна. 

След това Хари отново обу "любимите си броги" през февруари в Мароко. Там той се появи на няколко официални ангажимента с тях. Херцогът на Съсекс беше със същите обувки и в Казабланка, а също и в Рабат. 

Изглежда това е предпочитан избор за Хари, когато става дума за официално събитие, тъй като той беше с велурените обувки и по време на представянето на Арчи на 8 май. 

Хари и Меган на посещението си в Съсекс през октомври
Хари и Меган на посещението си в Съсекс през октомври
Кралската двойка по време на визитата си в Мароко
Кралската двойка по време на визитата си в Мароко