Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Той бе обвинен в прелюбодейство с най-добрата приятелка на Кейт Мидълтън

Според медии се опитва да замаже очите на хората и да прикрие любовната си афера

Престолонаследникът просълзи фенове, струпали се пред Кенсингтън за рождения ден на Даяна

Малко преди 1 юли, рождения ден на принцеса Даяна, принц Уилям бе обвинен, че е същият прелюбодеец като баща си Чарлз.

Излизането му за първи път сред феновете, дошли да почетат паметта на майка му, бе изтълкувано като опит за замазване на скандала.

Почитателите на загиналата трагично принцеса бяха приятно сюрпризирани, когато малко преди 19 часа на рождения й ден престолонаследникът дойде сред тях и им благодари за изразената обич към майка му.

Уилям бил само с двама охранители и се

здрависал с шестима от присъстващите

Херцогът на Кеймбридж споделил на хората, че всяка година ги наблюдава и това истински го радвало.

"Никой не можа да повярва, че Уилям идва при нас. Той е истински син на майка си", споделя почитателка на кралското семейство.

Други обаче побързаха да го обвиняват, че е същият като баща си принц Чарлз и върви по неговите стъпки.

Причината е, че преди месец на Острова се завихри истински скандал.

Британските медии гръмнаха с новината, че принц Уилям изневерява на Кейт Мидълтън с една от най-близките й приятелки - Роуз Ханбъри.

Тя е съседка от Норфолк, където семейството прекарва време в дома си Анмър Хол.

Слуховете започнаха още през март, когато The Sun написа, че Кейт е имала конфликт с Ханбъри, която беше наречена "провинциалната съперничка".

След това стана ясно, че на Роуз е забранен достъп до обкръжението на кралското семейство. Доскоро тя и съпругът й Дейвид Роксейведж редовно присъстваха на официалните вечери, но сега те вече са станали персона нон грата в двореца.

Освен това в медиите се появи снимка, на която принц Хари гледа строго брат си.

Вероятно причината е, че той е разбрал за аферата с Роуз Ханбъри и се е скарал на Уилям. Това твърди и журналистката Никол Клайф, според която прелюбодейството на принц Уилям ще предизвика голямо напрежение между двамата братя.

Със сигурност обаче най-много новината

се отразила на Кейт Мидълтън

Анонимен семеен приятел сподели пред изданието US Weekly, че херцогинята не била доволна и приела болезнено слуховете за любовната афера на мъжа й. "Мрази мисълта, че един ден децата й ще могат да ги прочетат в интернет", обяснява информаторът.

Той допълни още, че подозренията за прелюбодейството се превърнали във възможност за израстване на отношенията. "Това накара нея и Уилям да седнат и разгледат връзката си, а те осъзнаха, че трябва да правят това по-често. Тя се справя чудесно с подобряването на брака си. Сътресенията в една връзка не са необичайни, особено след 8 г., а Кейт и Уилям не правят изключение. Двамата все още са силни заедно. Независимо от техните добри и лоши моменти те се обичат много, а децата им са най-важното нещо в живот им."

Малко след взривоопасния скандал принц Уилям

категорично отхвърли информацията

и я нарече "грозни слухове".

Веднага след това се появи публикация, в която се твърди, че между Мидълтън и Ханбъри нямало вражда и на жената не е забранено да бъде в обкръжението на кралското семейство. На този етап не е ясно дали информацията е истина, или лъжа. Въпреки това принц Уилям е задействал адвокатите си, които смятат да съдят първоизточника на слуха.

Роуз Ханбъри отляво заедно с приятелка на прием.
Роуз Ханбъри отляво заедно с приятелка на прием.