Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Да не би някой да си мисли, че системните партии се финансират от обръчите от фирми, които печелят държавните и общински обществени поръчки! Нееее, това са гадни слухове!

Да не би някой да си мисли, че съмнителни лица дават на системните партии стотици хиляди на ръка! Нееее, те получават само дребни дарения от физически лица!

Да не би някой да си мисли, че системните партии няма да смеят да декларират реалните суми, които получават от олигарсите, дори и да паднат тавана за дарения и забраната юридически лица да даряват партии! Нееее, в България олигарси няма, а партиите декларират всичко!

Да не би някой да си мисли, че системните партии са се превърнали в субсидирани от държавата ЕООД-та на лидерите си! Нееее, те ще станат ЕООД-та, ако паднат субсидиите!

Да не би някой да си мисли, че многохилядните армии от партийни активисти и служители в партийните апарати са назначени на държавни и общински служби! Нееее, това е невъзможно!

Да не би някой да си мисли, че партийната номенклатура ползва за сметка на държавата служебни коли и жени! Нееее, те не са такива хора!

Да не би някой да си мисли, че медиите канят основно политици от системните парти, защото са собственост и се издържат с пари от реклама на свързани с тези партии бизнесмени, или защото получават пари от държавата за реклама на европрограми! Нееее, медиите и народа обичат тези политици!

Да не би някой да си мисли, че системните партии плачат за субсиди, за да си мислим, че са бедни и нямат милиони в черни каси! Нееее, при нашите партии всичко е на светло!

Да не би някой да си мисли, че партиите плачат за субсидии, защото не им стигат пари за да купуват гласове или защото са алчни! Нееее, това са измислици!

От фейсбук