Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

37-годишен военен от поделението в Шабла е задържан за притежание на наркотици, незаконно оръжие, заплаха за убийство и блудство с бебе, научи "168 часа". Очаква се Военният съд в Сливен да определи постоянната му мярка за процесуална принуда, след като Военна прокуратура внесе искане за това.

В края на миналата седмица Живко Железов е задържан в дома си в каварненското село Българево. При обиск са открити незаконно притежавано оръжие, марихуана с висока чистота и педофилски снимки.

Според неофициална информация до ареста се стигнало, след като военният отишъл в дома на филипинка и германец, които също живеят в Българево. Той настоял да вземе бебето на семейството, защото бил сигурен, че е от него. След като получил отказ, извадил пистолет и

заплашил

германеца с убийство

При предприетите оперативно-следствени действия били намерени оръжието и дрогата. Разследващите открили и снимки, на които Живко позирал гол с изваден полов орган и невръстно момиченце над него. Най-малката му трета дъщеря. На фотосите била и жена му, от която има три дъщери. Разследващите изясняват кой е направил снимките и дали това е била майката на спорното бебе - филипинката Пера.

Пера и Манфред се заселили в Българево преди 4-5 г. Той бил пенсиониран военен. Не работели нищо, защото пенсията на Манфред била достатъчна да

живеят

в България

Те имат едно дете - заснетото на снимките.

Съселяни на земесените в казуса подозират, че между двете двойки - семейството на Живко и на Манфред, е имало повече от приятелство и не изключват в общуването им да е имало групова сексуална връзка.

Кое е било в основата на предположението на Живко, че бебето е негово, четете в печатното издание на "168 часа".