Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Безспорно Меган Маркъл е една от най-красивите и стилни жени на планетата. Пример за подражание и идол за мнозина по цял свят. Чаровната й усмивка пленява за секунди, а след сватбата й с принц Хари Маркъл е една от най-често следените от папараци известни личности.

И докато много жени мечтаят да имат визията на чаровната Меган, то една дама съвсем случайно е наследила голяма част от външния вид на херцогинята на Съсекс.

В Испания Бегоня Вилясис от няколко месеца предизвиква сериозен интерес. Тя е кандидат за кмет на Мадрид, изявен политик и бизнесдама. Жена

на 40 години,

която има три деца,

но поддържа чудесна форма.

Всички смятат, че приликата й с Меган Маркъл е изключителна. Лъскава черна коса, мургава кожа и искрящо бели зъби. Гардеробът й също напомня този на Маркъл - изискани тоалети в бледи цветове, без излишни детайли.

И ако до този момент двойничката на Меган Маркъл беше популярна предимно в собствената си държава, то последните й фотоси определено я превърнаха в сензация.

В деня на вота за евроизборите, когато са и местните избори на Мадрид, Бегоня се появява с почти идентичен тоалет на този, който Меган Маркъл носи при първата си поява след раждането на Арчи – бял тренч с кафяви копчета отпред и V-образно деколте с яка. Това е и първата поява на Бегоня Вилясис след раждането на третото й детe.

Всъщност историята за приликата между двете дами започва малко по-рано. Когато принц Хари и красивата актриса обявяват годежа си, близките на Бегоня започват да намират изумителна прилика между Вилясис и новата херцогиня.

"Първи дъщерите ми казаха, че им приличам на Меган Маркъл. Не им обърнах особено внимание, но само след няколко дни много приятели започнаха да ми изпращат нейни снимки с текст:

"Наистина ли ще се жениш за принц Хари?", коментира през смях в свое интервю за испанска телевизия Бегоня Вилясис.

И ако в началото приликата между двете дами била просто една шега, то година по-късно Бегоня е обявена за абсолютна двoйничка на херцогинята на Съсекс, въпреки че според учените двойници не съществуват. Науката е уверена, че всички ние сме като снежинки. Няма две еднакви, дори и на пръв поглед всички те да изглеждат малки, бели и назъбени.

"Вероятността да откриете някой, който изглежда точно като вас, всъщност е много малка.

Човешкото лице

е уникално

В противен случай вие бихте се сблъсквали непрекъснато с хора, които изглеждат като вас, но това не се случва.", коментира Уолтър Бодмър, професор по човешка генетика в университета в Оксфорд.

И макар науката да отхвърля двойниците, феновете на кралското семейство моментално стават вманиачени по Бегоня Вилясис. Почитателите й в социалните мрежи рязко се увеличават. Те често споделят нейни фотоси, като се опитват да сравняват тоалетите й с тези на Маркъл.

И случайно или не, на редица публични събития двете дами са облечени почти идентично. Самата Бегоня през последните години е спирана много пъти и питана от хората дали не е Меган Маркъл.

"След сватбата си с принц Хари Меган Маркъл стана популярна и много обикновени хора започнаха да се припознават.

Спираха ме на улицата, искаха ми автографи и да се снимат с мен. Много пъти съм питана дали не сме някакви роднини. Странно е изведнъж да се появи такъв особен интерес към теб, просто защото приличащ на някого. Репортери започнаха да притесняват семейството ми и да задават странни въпроси на близките ми", коментира още Вилясис.

По какво още си приличат двете жени, четете в печатното издание на "168 часа".