Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ким Чен Ун наредил да се разстрелят 5 от неговите топ дипломата, заради неуспеха на срещата във Виетнам с Тръмп. Майк Помпео наредил да се провери информацията Това от преди три дни. Изглежда на никой не му пука - Тръмп няма реакция, Помпео няма да намери видокадри от разстрела.

ЕС също мълчат и не натискат Китай и Русия да потърсят отоворите. Да не говорим за българското МВнР. Медиите у нас мълчат, защото това правят най-добре.

Голяма работа - пет северокорейци повече или по-малко, голяма работа!?

И утре отново ще стане реч за преговори с този диктатор, все едно нищо не се е случвало, и пак ще има големи заглавия за исторически пробиви и прочие дивотии.

Ако и когато отново отворят дума за среща с Ким си спомнете, че няма големи и малки предателство към ценността живот.

От моя малък ФБ амвон бих искал да се надявам, че поне колегите във МВнР ще изразят позиция на професионална солидарност с колегите, ще потърсят отговорите, ще се включат към международно усилие за разкриване на истината, ще осъдят това престъпление, извън клишетата на дипломатическите реакции, защото няма дипломат, който да не знае, че успехите или неуспехите в дипломатическата работа не се самослучват, за тях трябва преди всички умни лидери, които да вземат решения.

*От фейсбук!