Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бегоня Вилясис и Меган Маркъл Колаж: "24 часа"
Бегоня Вилясис и Меган Маркъл Колаж: "24 часа"

Сравниха с Меган Маркъл кандидатката за кмет на Мадрид Бегоня Вилясис, която преди няколко дни отиде да гласува с новородената си дъщеря, облечена досущ като херцогинята в деня на официалното представяне на сина й Арчи, пише "Дейли мейли".

40-годишната Вилясис се появи за първи път с най-малката от трите си дъщери Инес, за да гласува за местните, регионалните и европейските избори в Испания. Депутатката бе облечена с бяло палто, подобно на роклята, която Меган носеше, и беше спуснала правата си коса свободно - също като херцогинята. Бегоня дори беше завързала връзките на палтото си по същия начин като Меган - с голяма панделка.

Впечатляващата прилика привлече широкото внимание на местните медии и в социалните мрежи. Някои дори коментират, че Вилясис умишлено е подбрала такъв стайлинг.

Приликата между испанката и американката, която е част от британското кралско семейство, е отбелязвана и преди. Самата Бегоня е коментирала в социалните мрежи, че често я спират на улицата, защото са я припознали с Меган Маркъл. Двете й по-големи дъщери също се шегували със сходството.