Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сексвидео носи слава и 360 млн. долара на Ким

Годината е 2007, а един видеозапис скандализира цяла Америка. До този момент никой не е чувал за героинята от уж случайно заснетия сексфилм, но след видеото всички говорят за нея. Ким Кардашиян става най-обсъжданата личност в страната, а кадрите с гаджето й Рей Джей се появяват в най-точния за нея момент.

Само няколко месеца преди старта на ново риалити предаване, в което тя ще участва заедно с цялото си семейство. Записът е още от 2003 г., но като по поръчка идва, когато това уж обикновено американско семейство, трябва да показва обикновените си житейски проблеми.

Случайно или не, порнозаписът прави Meet the Kardashians най-гледаното шоу в Америка. А само след няколко години фамилията Кардашиян става най-известната в страната. Всички искат да знаят какво прави семейството, къде ходят членовете му и как са облечени.

Папараците са по следите им ежедневно,

а медиите се състезават кой ще публикува най-интересната история за тях.

И макар всичко да започва с амбициозната Ким Кардашиян, то днес членовете на фамилията се надпреварват кой ще бъде по-скандален и популярен.

Наричат ги известни с това, че са известни. И действително те нямат професия. Работата им е да са звезди. Да показват как пазаруват в луксозни маркови бутици, как почиват на екзотични дестинации, как се борят с килограмите, как си правят селфита, какво ядат и за какво се карат.

Кардашиян

обичат лукса, но

част от тях никога

не са работили.

Американците не спират да гледат риалитито вече години наред, следейки отблизо личните им драми, разкрепостения и луксозен начин на живот. Форматът се оказва безпрецедентен успех и определено няма да приключи скоро, защото те са всичко друго, но не и обикновено американско семейство.

В първите сезони главни действащи лица са три от сестрите във фамилията. Ким, Клои и Кортни Кардашиян изпъкват на преден план, докато майка им Крис и брат им Роб остават встрани. Постепенно обаче по-малките сестри Кайли и Кендъл порастват и борбата кой е по-популярен се разраства. Сензация предизвиква и бащата на две от сестрите - Брус Дженър, който дори си сменя пола и се превръща в жена. Сватби, разводи, пластични операции и раждания, всичко става пред очите на обикновения американски зрител, който тръпне в очакване на новия епизод. Предаването изобилства от

скандали, стигащи почти до скубане

на коси,

и разкрива дори и най-пикантните подробности около Ким и компания.

Безспорно най-голям медиен интерес предизвиква личният живот на Ким Кардашиян, която в рамките на епизодите успя да се омъжи няколко пъти, да се разведе и да роди дете, въпреки че лекарите й обясняваха, че никога няма да зачене. Допълнителен интерес към нея дойде и след брака й с музиканта Кание Уест, който нае цял стадион, за да я изненада с предложението си, връчвайки й 15-каратов пръстен за 6 милиона долара. Пищната им сватба също бе излъчена отчасти на живо. Двамата имат три деца - Норт, Сейнт и Чикаго.

Ким дори натрупа капитал с книга с нейните най-добри селфита, озаглавена Selfish. Има модна марка и собствен парфюм, лице е на хранителни вериги, модни и бижутерски линии и се появява гола на корицата на кое ли не списание. През 2014 г. Ким Кардашиян пусна дори своя игра, с която само през първите няколко дни си спечели почти милион и половина долара. Състоянието й, което е натрупала до момента, се оценява на 360 млн. долара.

А всичката тази слава не спира и до днес да носи милиони на членовете от семейство Кардашиян. Според редица анализатори основен виновник всички от семейството да печелят толкова добре е

майката

Крис Дженър,

която определено е изградила добра маркетингова стратегия. Някои я обвиняват, че е готова на всичко, за да продава успешно семейството си, други смятат, че е намерила страхотна ниша да печели пари. Факт е, че предаването, в което е включила децата си, ги превърна в милионери. Наскоро мама Крис Дженър дори поднови договора с телевизията, която излъчва Keeping Up With The Kardashians, като получи сто милиона долара за правото да ги снимат още четири години.

Майката на Кардашиян има два брака зад гърба си. Първият е с юриста Робърт Кардашиян. От Робърт са децата й Ким, Клои, Кортни и Роб. Развеждат се през 1991 г. и поддържат близки приятелски отношения до смъртта му през 2003 г., когато умира от рак. Вторият й брак е с Брус Дженър, за когото се омъжва един месец след развода с Робърт. В момента Крис Дженър има собствена продуцентска компания и работи върху кариерите и бизнеса на децата си.

Вторият й мъж Брус Дженър също успешно влиза в епизодите на риалитито. Той е бивш олимпийски шампион по десетобой от 1976 година.

Жени се три пъти, като от всеки брак има по две деца.

Брус Дженър успява да скандализира цяла Америка, като излиза пред всички и заявява, че иска да бъде жена. И се превръща в такава. Само за няколко години Брус променя името си на Кейтлин. Пристъпва и към по-сериозна стъпка, като се подлага на операция за смяна на пола, която е на стойност 70 хил. долара.

По-късно има собствено предаване, в което разказва през какво е преминал, за да стане жена. С новата си визия се снима и за много корици на модни списания.

Другите две сестри Кардашиян носят след себе си по-малък интерес. Най-голямата сестра Кортни разкрива пред зрителите връзката си със Скот Дисик и честите раздели и събирания помежду им. Тя му ражда три деца, той се бори с алкохола и до последно напрягат зрителите дали ще подобрят отношенията си. Сестра й Клои пък също залага на собствена линия дрехи и разводите. Пред зрителите показва и как от години се бори с излишните килограми.

Някак

встрани остава

и брат им Роб,

който не успява да стане интересен за зрителите. Това не му пречи да създаде своя маркова линия за чорапи и аксесоари. Цяла Америка стана свидетел и на битките му с депресията, наркотиците и килограмите. Както и на жените в живота му, сред които бе и Рита Ора. Накрая му писна и се скара с цялото семейство. В последните сезони той дори отказа да се снима и се опита да

осъди майка си за

50 млн. долара,

защото се опитвала да забогатее, показвайки проблемите му.

Без значение дали е щастливо събитие, скандал или нещо за продаване, за цялото семейство важи правилото, че има ли на стоката фамилията Кардашиян, то тя ще се продава успешно и ще носи милиони.

А останалите две дъщери на мама Кардашиян успяват да спечелят още повече дори и без да носят фамилията. Те са част от семейството, но са деца от брака й с Брус Дженър и първоначално не участват в епизодите. Когато порастват обаче, започват да се снимат и искат да надминат по популярност сестрите си.

Кендъл Дженър успява да се наложи като един от най-актуалните топмодели, дефилирайки за почти всички известни марки. Често оглавява класациите за най-високоплатени модели в света.

Кайли Дженър пък успява да се превърне в най-младата милиардерка, натрупала богатството си със собствени усилия. Едва на 21 години тя може да се похвали с милиард долара.

Кайли създава козметична марка, когато е едва на 17 години, а особен успех се оказват червилата й.

Милиардерката сама промотира продуктите си в социалните мрежи. Основен потребител на които са жени от 15 до 30 години. През последните години малката Дженър нашумя и с голямото количество козметични подобрения, заради които почти не прилича на себе си. Кайли Дженър посрещна на бял свят и първата си рожба. Момиченцето носи името Сторми и вече е известно със скъпоструващите си дрехи и обувки. Баща на детето е рапърът Травис Скот.