Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Водачката на листата на БСП не уважи паметта на Николай Добрев

Приятели,

На 17 април се навършиха двадесет години от смъртта на Николай Добрев.

Този човек е единственият политик след промените през 1989 година не приел властта в името на помирението. Този човек, не допусна да се лее кръв по площадите и спаси потъващата тогава БСП от евентуално заличаване. На поклонението след смъртта му в сградата на БСП стъпиха политици от формации, които инак никога нямаше да го прекрачат.

Мир на душата му.

Пиша тези редове, не за да припомня на вас приятели, кой е Кольо Добрев, пиша ги защото вчера на помена организиран от децата му в сградата на БСП не дойде онзи, който благодарение на Николай Добрев бе избран за председател на националния съвет на БСП, а след това благодарение на подема в чиято основа бе Кольо, същият стана и президент. Пиша ги защото настоящата председателка на БСП не се замъкна от четвъртия етаж , където ѝ е кабинета, до партера, поне да присъства.

Пиша ги, защото най-изявените членове на политбюрото на тази партия не намериха време и желание да удостоят с присъствието си помена.

Пиша ги, защото всякакви кондуролизци, които му се мазнеха преди, блестяха с неприсъствието си.

Пиша ги, защото водачката на листата на БСП за приближаващите избори не уважи паметта на Николай Добрев.

Пиша ги за онези, спечелилите огромни суми зад гърба му, крадейки от държавата, МВР, Позитано 20, които не дойдоха поне от кумова срама.

След Николай Добрев не се сещам за някой качествен политик в таз партия, който да заслужи да застанеш до него и няма да го сторя.

От фейсбук