Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Първо безобразното изказване на председателя на партия "Възраждане" Костадин Костадинов, че собствениците на красивите възрожденски къщи в Копривщица, Панагюрище, Търново, Пловдив, Габрово, Елена, Трявна, Ловеч и т. н. - заможните и образовани българи от, нали, робството, били "турски подлоги и предатели". Този пишман-историк би следвало да знае, че това са къщите, в които са родени и живяли велики българи, като Каблешков, Раковски, Бенковски, Райна Княгиня, Стефан Стамболов, Петър Берон, Васил Левски, Добри Чинтулов, Петко Славейков и още много светли имена от нашата история.

После попадам на някакъв сайт за фейкнюз, в което са публикували няколко древноримски статуи с вулгарно-еротичен привкус, и дълбоко възмущение как "Ето това е изкуството на Нотр Дам, за което Бойко Борисов ще праща милиони от парите на българите!". "Това са им европейските ценности!"

Ама очеизваден фейк, за идиоти.

Под публикацията скандализирани последователи на Волен, Копейката и бекапето са се вдигнали на оружие срещу масоните и юдейството, кълнат по-добре да бил изгорял целият Нотр Дам с неговия сатанизъм. И да излезели на протест, защото "Раздават парите ни за идиотщината!!!"

Някакви нормални хора им обясняват, че това няма нищо общо с Нотр Дам и християнските ценности, постват информация с данни и факти за статуите - че са от затрупания от вулкана (заедно с Помпей) град Херкулан и т. н. Никой, нито един от възмутените "патриоти" не поглежда фактите, а плюят по нормалните хора че били соросоиди и какво ли не.

Не бе, няма хибридна пропаганда. Тя е измислица на умно-красивите.

*От фейсбук!