Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

От известно време между двете британски херцогини Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се води студена война.

Враждата им започна още преди сватбата на принц Хари и американската актриса заради капризното отношение на новия член на кралското семейство.

Интересното в случая е, че кралица Елизабет Втора също

започна да разделя двете си снахи,

но поведението й е противоречиво.

Анализатори са категорични, че главата на британското кралство дава различни сигнали с поведението си към двете херцогини.

Преди 2 дни се оказа, че Елизабет Втора е забранила на Меган да носи някои бижута от безценната кралска колекция, но ги дава на Кейт.

Смята се, че до тези рестрикции се е стигнало, тъй като кралицата била "разочарована от взискателното поведение на Меган" преди сватбата й с Хари миналата година. Тогава той разпоредил на персонала да изпълняват всичките желания на съпругата му.

Седмица преди това се разнесе слух, че херцогинята на Съсекс е поискала да отглежда първата си рожба като веган, но това

силно е разгневило кралицата

Съответно тя побърза да забрани на Меган да прави каквото и да било по този въпрос.

Другият скандал около очакваното бебе на принц Хари е, че Маркъл е отказала услугите на бавачки и желае майка й да й помага в отглеждането.

Въпреки всички скандали около новата снаха Елизабет Втора бе придружена от нея на самостоятелен публичен ангажимент само месец след сватбата, а на Кейт Мидълтън й отне 8 години.

Точно тази визита обърна представите на критиците, че кралицата харесва повече съпругата на принц Уилям.

Коя е любимката на Елизабет Втора,

можем само да предполагаме. Безспорно, ако Меган Маркъл продължи да показва капризите си, ще изгуби уважението на главата на британското кралство.

Четете още:

Защо Меган придружи кралицата само месец след сватбата, а на Кейт й отне 8 години? Дали Елизабет II харесва повече втората си снаха?

Приключи ли враждата между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл?