Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Леонардо ди Каприо в  ресторанта на Музея на изкуствата в Лос Анджелис
Леонардо ди Каприо в ресторанта на Музея на изкуствата в Лос Анджелис

Дегизиран, актьорът беше

засечен от човек на “24 часа”

Леонардо ди Каприо си поръча пица “Маргарита” и постна крем супа от земни ябълки в ресторанта на Музея на изкуствата в Лос Анджелис (LACMA) в сърцето на мегаполиса. Актьорът беше дегизиран със слънчеви очила и черна бейзболна шапка, чиято козирка беше нахлупена силно напред, така че от лицето му се виждаха само устата и брадичката. Беше спортно облечен - с черни дънки и шушляково яке.

Звездата от “Титаник” беше с още трима души и по всичко личеше, че това е бизнес обяд. Преди да си поръча храна, Ди Каприо чете повече от час сценарий в доста дебела папка. Останалите на масата го чакаха мълчаливо, дори не разговаряха помежду си. Всички пиеха чай. Наоколо не душеха папараци, абсолютно странно за Лос Анджелис, където известните хора нямат и капка спокойствие от медиите извън домовете си. 

Леонардо ди Каприо на галавечерята в музея в края на миналата година.  СНИМКИ: АВТОРКАТА И АРХИВ
Леонардо ди Каприо на галавечерята в музея в края на миналата година. СНИМКИ: АВТОРКАТА И АРХИВ

Повечето от хората в пълния ресторант не разбраха, че се хранят маса до маса със звезда, но и тези, които го разпознаха, не реагираха - никой не се приближи към него с молба за снимка или за автограф. Сервитьорите също не показаха по-особено отношение в обслужването на звездата, държаха се с него, както с всички останали клиенти. Един от тях дори каза на колега, че актьорът и преди това се е хранил при тях. Главният готвач на заведението излезе да огледа за папараци и заръча на хостесата да не пуска папараци, но и той с нищо не показа, че е забелязал звездата.

По-късно към компанията се присъединиха още трима души и всички оживено започнаха да обсъждат прочетеното от Ди Каприо. Към края на срещата той си изяде супата, но пицата остави почти цялата, изяде само средата. Актьорът си тръгна също така незабележимо, както и дойде.

Фондацията на Ди Каприо е един от големите дарители на LACMA и веднъж годишно той прави благотворителна вечер, на която се стича цял Холивуд и знаменитостите събират 5 милиона долара в полза на Музея само за 2 часа.