Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Всеки нормален човек на тази земя би се разтреперил от страх, ако на пътя му се се изпречи кобра и заеме характерната си заплашителна поза. Смъртоносната й целувка може да убие човек в рамките на час или дори няколко минути. Преди дни в сърцето на Лас Вегас популярна красавица също получи целувка от Кобра, но в случая едва ли точно тя е най-пострадалата от тази толкова любопитна среща.

Красивата репортерка Джени Суши беше силно изненадана, когато Кубрат Пулев-Кобрата впи устните си в нейните по време на интервюто по случай поредната му бляскава победа. Екзотичната мацка задаваше напълно шаблонни въпроси, които явно отегчиха нашия боксьор и той реши да приключи нещата по крайно ефектен начин. Момичето едва успя да се окопити от слюнчестата атака, която просто нямаше как да отбие, и се опита да се пошегува със ситуацията.

Действията на Кобрата имаха съвсем друг ефект в света на бокса. Имаше и такива, които погледнаха на нещата откъм смешната им страна, но възмутените коментари като че ли бяха повече. Най-краен в изявленията си беше шефът на Vegas Sports Daily Майк Диксън, където работи Джени Суши. В пространно изявление той твърди, че е настоял случаят да бъде разследван, тъй като неговата подчинена е "станала жертва на нежелана, неочаквана и

насилствена

целувка

от страна на Кубрат Пулев. Медийният бос също така обещава той и екипът му да предприемат "правилните стъпки и действия след това злополучно събитие". В крайна сметка Диксън индиректно намеква, че разглежда случая като сексуално насилие.

Съвсем друга беше позицията на Кубрат Пулев, който обясни пред "Нова телевизия", че Джени, известна още като кралицата на голото суши, е негова приятелка и целувката е бил точно приятелски жест след победата му над един наистина корав съперник.

Пулев е категоричен, че случката е приключена и по никакъв начин няма да му попречи да се съсредоточи върху следващите си цели. А най-важната сред тях е да получи възможност за бой срещу световния шампион и притежател на най-важните пояси в световния бокс Антъни Джошуа.

Поне на хартия Кубрат има всички основания да претендира за честта да се озове на един и същи ринг със световния шампион. Притежава достатъчно победи, опит и съответното място в ранглистата, които да го направят главен претендент. Въпросът е, че в света на професионалния бокс никой не разчита на точните науки. Пак се работи с конкретни цифри, но всички са

подчинени на финикийските знаци.

Мениджърите на Джошуа му търсят единствено и само съперници, за които е напълно ясно, че ще им напълнят джобовете. Не че Кубрат не е такъв боксьор, но преди него има и други имена, които поне в този момент изглеждат като тлъсти златни кокошки.

Такъв боец със сигурност е планината от мускули Дионтей Уайлдър, който също държи няколко пояса и поне до този момент

изглежда абсолютно непобедим

Сблъсък между двамата най-успели в момента ще генерира стотици милиони долари приходи. Алчните акули правят всичко възможно да изгладят на пръв поглед големите противоречия между двата лагера за място и дата на събитието, както и за разпределението на наградния фонд. Докато текат преговорите, хората около световноизвестните биячи допълнително нагнетяват напрежението, обвинявайки се едни други в мръсни номера. Джошуа има интерес мачът му с Уайлдър да се случи, тъй като съперникът му ще бъде ракета носител за покоряването на американския пазар.

Британецът обаче следи с интерес развитието и на друга сага, която включва бившия световен шампион Владимир Кличко. Украинската легенда в бокса е получил мегаоферта от 80 млн. долара от стрийминг платформа, за да изиграе още три професионални двубоя. Единият от тях задължително трябва да е именно срещу Джошуа, който със сигурност също ще бъде позлатен.

В сложното уравнение трябва да бъде включен и Тайсън Фюри. Циганският крал се върна по-силен от всякога в края на миналата година, когато понапердаши Уайлдър, въпреки че съдиите дадоха равен резултат. Фюри също е изключително

атрактивен от финансова гледна точка

и е претендент за мач с британския шампион.

Въпреки сложната ситуация Кубрат Пулев не губи надежда, че ще получи възможност за дългоочаквания си сблъсък с Антъни Джошуа. мениджърите му оптимистично твърдят, че това може да се случи дори до края на годината. Засега няма нищо черно на бяло, а мениджърите на Кобрата се опитват да му уредят нов мач в средата на лятото и чак след това да се настоява за среща с Джошуа.