Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Начи, измислих как да забогатея, без да бачкам. Бизнес-стратегията е следната:

1) Сдобивам се с американско гражданство

2) Завеждам дело срещу някой голям производител, чиито стоки потребявам.

Изборът зависи от типа здравословен проблем, който рано или късно ще ми се появи, като на всеки човек. Например, ако развия диабет в някакъв момент, ще се спра на Линдт или Милка. Щото ако не бяха те с техните шоколади, нямаше да се разболея!

3) Ако не ми се чака (щото все пак парите ми трябват сега), ще видя как стоят нещата с козметиката. Имам алергия към някои съставки в боите за коса, а тия там Пол Мичъл, Лореал, тоя оня бая дръпнаха с кинтите, та ще трябва да ми платят за риска да направя някоя уртикария. Или алергичен шок, от който да умра! Ако не друго, поне за щетите върху психиката ми - да не е лесно да живееш с тоя страх за живота си!

Абе варианти бол... Имам още няколко само на първо четене. И въобще да не ми се пазарят за по-малко от няколко милиона $. Ай ше им се не знае, става въпрос за здравето и живота ми тука.

Казвам всичко това по повод делото, заведено срещу "Байер" от човек, който се разболял от рак, и твърди, че причина за това е че ползвал произведения от Байер препарат "раундъп" срещу плевели. Иначе нямало да се разболее, и сега иска някакви десетки милиони от фирмата.

Тази практика в САЩ да се бръмчи на съдене на производители, и изобщо хора с пари, е отвратителна. Стига да си перде и да намериш адвокати-перде, можеш да изкараш сериозни кинти - я от подобни простотии, я че някой те бил свалял преди 30 години...

Затова в инструкциите за употреба се срещат безумия от сорта да не ядеш крема за лице или да не сушиш домашни любимци в микровълновата. Хората се чудят как да се застраховат срещу тия тарикати.

*Коментарът е от фейсбук