Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Масовият убиец Брентън Тарант не е самотен, той е част от организирана мрежа с участието на зли сили

Масовият убиец Брентън Тарант не е самотен бяп супремасист, той е част от организирана мрежа с участието на зли сили. Нито е посещавал Западните Балкани с туристическа цел, просто като самотник, който е тръгнал да изучава непознат свят. Финансирал е пътуванията с "печалбите", които прави с криптовалутата Битконект в работата си във фитнес център в малък австралийски град.

Критовалутите и мрежите около тях са изключително удобна платформа за работа на само и толкова на официалните служби, колкото на частни структури, които под наем реализират техните цели, и операции зад кадър. Маршрутите му са грижливо подбрани и е трудно да повярвам, че е нямал съветник или придружител. Плевен, Шипка не са случайност.

Посетил е България и Румъния сам, но някои му е избрал целите точно на Балканите и този някой не е задължително да е бил българин, може да го е водил отвън. Той е имал съучастници, бил е подготвен и с голяма вероятност използван за разгръщането и ескалация на напрежение между религиите, за дестабилизация не само на Нова Зеландия - трагедия от такъв мащаб не може да не стресира тази страна за дълго време, но и Балканите, защото целият свят сега се е вторачил в нашия регион, защото той винаги може да се превърне в центъра за глобален и европейски дистрес. Достатъчно е да се изброи историческия списък - това са незавехнали рани, които винаги могат да провокират нови конфликти.

Някой зъл гений много е смятал тази операция. Наративът със самотният вълк е за наивници.

От фейсбук